in

Κέλι Μπρουκ: Ολόγuμvη κάνει μπάνιο, ηλιοθεραπεία και… βγάζει selfie φωτογραφία

kelly brook

Η Κέλι Μπρουκ δεν θέλει συστάσεις! Είναι μία από τις επώνυμες κυρίες που σε κάνουν να αναστενάζεις με κάθε της εμφάνιση. Με τις φωτογραφίες πάντως που αντικρίζεις στα μέσα δικτύωσης, σίγουρα απορείς το πώς χωράει πρόσωπο και στήθoς σε μία φωτογραφία.

Η Κέλι Μπρουκ είναι ένα πληθωρικό κορίτσι που δεν διστάζει να κρύψει τις καμπύλες της – που δύσκολα κρύβονται για να πούμε και του στραβού το δίκιο.

Ειδικά πριν λίγο καιρό που η σταρ βρίσκόταν στο Λος Άντζελες και πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά «One Big Happy», είναι τρομερά δύσκολο να… κρύψει τις χάρες της. Γιατί όταν λέμε Λος Άντζελες, εννοούμε ήλιος παντοτινός, και ευκαιρία για την Κέλι να μας δείξει μια ακόμη φορά τα oπίσθιά της να λιάζονται στη πισίνα του σπιτιού της.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά χωρίς μαγιό, η φωτογραφία στο Instagram που ανέβασε κοντεύει να φτάσει τα 100 χιλιάδες like, για ευνόητους λόγους…

Κάνει ηλιοθεραπεία στον κήπο του σπιτιού του και δεν θέλει τα σημάδια του μαγιό πάνω στο σώμα της! Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η πpoκλητική Kelly Brook είναι ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα εντελώς γuμvή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δεν είχε παρέα στο μπάνιο και την έφτιαξε μόνος του… Η συνέχεια; Εντυπωσιακή Viral βίντεο και φωτογραφίες

Ανδρέας Φουστάνος: Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η ηλικία του και η επιμήκυνση πέους