in

Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με σούπερ μίνι που «ζαλίζει» τους άνδρες θαυμαστές της

Η όμορφη τραγουδίστρια είναι το fashion icon που λατρεύουμε

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές ξεχωρίζει η Ελένη Φουρέιρα και δεν διατάζει να πειραματίζεται, φορώντας εκκεντρικά outfits, τα οποία πολλές γυναίκες θα απέφευγαν. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι πάνω της αυτά τα ιδιαίτερα ρούχα δείχνουν υπέροχα. Σε αυτό βοηθάει, βέβαια, και η άψογη σιλουέτα της.

Την Πέμπτη 17/3, λοιπόν, η 35χρονη τραγουδίστρια «ταρακούνησε» το Instagram, όταν μοιράστηκε με τους περισσότερους από 1.225.000 followers της τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα ιδιαίτερο και αποκαλυπτικό σύνολο, σε αποχρώσεις του πράσινου, και το κορμί της «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό.

Διαφήμιση

Με αυτοπεποίθηση και διάθεση στα ύψη, στέκεται σε μία ξύλινη σκάλα και έχει πάρει πόζα σαν να χορεύει. Η cropped ζακέτα αφήνει σε κοινή θέα την επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά της, ενώ η σούπερ μίνι, girly φούστα καλύπτει τα άκρως απαραίτητα.

Τα καλλίγραμμα πόδια της φαίνονται πανύψηλα, με τις over the kneee μπότες να της χαρίζουν στιλ και σεξαπίλ. Τα πλούσια, καστανά μαλλιά της πέφτουν ανάλαφρα στην πλάτη της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς. Θελκτική και άνετη, κάνει τα δικά της κόλπα στον φωτογραφικό φακό και σκανδαλίζει τη φαντασία των θαυμαστών της.

Στις δύο παρακάτω φωτογραφίες, η ακομπλεξάριστη Ελένη Φουρέιρα παίρνει αστείες εκφράσεις και πόζες, δείχνοντάς μας την ευλυγισία της.

Το post της έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 38.400 likes και δεκάδες θετικά σχόλια, με την Κόνι Μεταξά να σημειώνει, με χιούμορ: «Μου θυμίζεις τότε που ήμουν μαζορέτα».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Την απόλυτη πρόταση για πράσινα νύχια δίνει η κριτής του GNTM

Ματιές στο παρελθόν: Viral Video. Αντωνία Καλλιμούκου και Γιώργος Αυτιάς σε ερωτικές περιπτύξεις και το γέλιο της Ελένης Μενεγάκη