in

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσιάζει με πολύχρωμο, ριγέ σύνολο

Η διάσημη τραγουδίστρια ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές της επιλογές

H Eλένη Φουρέιρα εμπνέει πολλές μοντέρνες γυναίκες με τα εντυπωσιακά outfits της. Πέρα από τη μουσική, η 34χρονη καλλιτέχνιδα αγαπά τη μόδα και τολμά εκκεντρικά ντυσίματα.

Το βράδυ της Τετάρτης 23/2, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.220.000 followers της, όταν δημοσίευσε έξι φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται με ένα ιδιαίτερο, πολύχρωμο σετ και είναι απλά υπέροχη!

Διαφήμιση

Το παντελόνι και η μπλούζα έχουν το ίδιο ακριβώς σχέδιο. Οι μαύρες, γαλάζιες, πορτοκαλί, κίτρινες, κόκκινες και λαδί ρίγες χαρίζουν ύψος στην τραγουδίστρια.

Το εφαρμοστό παντελόνι με τελείωμα σε ελαφριά καμπάνα κολακεύει τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ η μπλούζα αγκαλιάζει τη λεπτή μέση και το στήθος της.

Το σύνολο αποθεώνουν το γούνινο μπολερό στο χρώμα του πάθους και το κόκκινο γουνάκι στην αριστερή και δεξιά πλευρά της μπλούζας και του παντελονιού. Ταυτόχρονα, οι στιλάτες, λαδί γόβες με το διάφανο, χοντρό τακούνι μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει σε εξωτερικό χώρο, έχοντας για φόντο έναν άσπρο τοίχο, και εντυπωσιάζει.

Επιπλέον στιλ της δίνουν τα γυαλιά ηλίου με τους μαύρους φακούς και τον άσπρο σκελετό.

Στο παραπάνω στιγμιότυπο, η pop τραγουδίστρια, έχοντας παιχνιδιάρικη διάθεση, σηκώνει με νάζι το δεξί πόδι της και το κρατά με το αριστερό χέρι της.

Το post της έχει, μέχρι στιγμής, συγκεντρώσει πάνω από 26.000 likes και δεκάδες, θετικά σχόλια, κάποια εκ των οποίων είναι «Το απόλυτο fashion icon», «Μία και μοναδική είσαι» και «Βασίλισσα! Σε αγαπάμε».

Ελένη Φουρέιρα, είσαι πανέμορφη!

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Τολμηρή, με σέξι λεοπάρ σύνολο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πως να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι