in

Ααααγαλμα: Η Μαρίνα Λικμέτα του ριάλιτι The bachelor, η φωτογραφία και ο μουστακαλής ΧΑΚΕΡ

Η Μαρίνα Λικμέτα έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της τηλεόρασης του Alpha, the bachelor, όταν ήταν μία από τις κοπέλες που διεκδίκησε στην καρδιά και το μυαλό του Παναγιώτη Βασιλάκου

Μπορεί βέβαια να μη κατάφερε να κερδίσει τον εργένη στο ριάλιτι, αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε μάτια μόνο για τη Νικολέτα, κέρδισε όμως αρκετές χιλιάδες followers στο instagram και δημιούργησε ένα φανατικό ανδρικό κοινό.

Διαφήμιση

Οι ακόλουθοι της στο instagram αυξάνονταν, όμως εξαιτίας κάποιας επιπολαιότητας η Μαρίνα Λικμέτα έχασε το λογαριασμό της, αφού ένας μουστακαλής κατάφερε και την χάκαρε!

Μάλιστα ακόμα και σήμερα ο παλιός της λογαριασμός βρίσκεται στα χέρια του συγκεκριμένου μουστάκια, ο οποίος τόλμησε και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της Μαρίνας!

Η Μαρίνα Λικμέτα μπορεί να μην έχει καταφέρει να πάρει πίσω το λογαριασμό όμως έχει στόχο να κερδίσει πίσω τους ακόλουθους και έχει τα προσόντα να το κάνει! Έχει ξεκινήσει ήδη δυναμικά και δημοσιεύει φωτογραφίες με μαγιό.

Η Μαρίνα Λικμέτα ξαναχτυπά και δεν αφήνει τίποτα όρθιο.

Ξέρει ότι της έχουμε μεγάλη αδυναμία για τα ταλέντα της και ιδιαίτερα για αυτά που φροντίζει να μας δείχνει. Έτσι ταΐζει με τις κατάλληλες φωτογραφίες το προφίλ και σε μία από αυτές με ένα μαγιό-αποκάλυψη, μας δείχνει το υπέροχο κορμί της και τα καλογυμνασμένα της οπίσθια.

Ένα τέτοιο θέαμα προφανώς και είναι φωτιά και για όσους θέλουν να έχουν και συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσουν τη Μαρίνα Λικμέτα στο νέο της προφίλ στο Instagram

Εμείς σου δείξαμε έναν πολύ σοβαρό λόγο. Η απόφαση είναι δική σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina🐱 (@marinalikmeta)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο σαλόνι της, φορώντας εσώρουχα, αποθεώνει τη σεξουαλικότητα

Αυξάνονται και πληθύνονται – Sex tape και η Βανέσα Αδαμοπούλου