in

VIDEO: Βαριά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας στο πάρτι με ναρκωτικά τη Μύκονο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε βίλα της Μυκόνου: Πέντε συλλήψεις κατά τη διάρκεια πληρωμένου πάρτι
Συγκλονίζουν οι πληροφορίες από την επιχείρηση της Αστυνομίας τα ξημερώματα της Κυριακής σε μία βίλα στο βοριά τμήμα της Μυκόνου.

Συνολικά 40 αστυνομικοί, υπό την παρουσία του εισαγγελέα, εισέβαλαν στη βίλα, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ένα πληρωμένο πάρτι με πάνω από 200 καλεσμένους.

Το πάρτι, που είχε προαναγγελθεί μέσω του διαδικτύου, είχε προσελκύσει την προσοχή της αστυνομίας, η οποία αποφάσισε να προβεί σε επέμβαση. Κατά την εισβολή των αστυνομικών, πραγματοποιήθηκαν πέντε συλλήψεις, ενώ οι υπόλοιποι καλεσμένοι έμειναν έκπληκτοι από την αστυνομική επιχείρηση.

Διαφήμιση

Αυτή η επέμβαση εντάσσεται στην προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας να περιορίσει τα μη νόμιμα πάρτι που προσφέρουν ανεύθυνες διασκεδάσεις σε ένα περιβάλλον που δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς και φυσικά στερεί έσοδα από το κράτος




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Γάμος, η βάπτιση και η αποκάλυψη -Πόσα κιλά έχασε από τα 28 που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Ζώδια: Η μαγεία του να είσαι δίδυμος – Τα 5 χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν έναν Δίδυμο