in

Μαρία Κορινθίου: Ο καύσωνας ήρθε – Βάζει μαγιό και “σφυρίζει” την έναρξη του καλοκαιριού με φωτογραφίες και Video


Όπως λέει και ένας σοφός Κινέζος: “Το καλοκαίρι είναι μια κατάσταση πνεύματος”, και φαίνεται ότι η Μαρία Κορινθίου αγκάλιασε αυτό το μήνυμα με φωτογραφίες και βίντεο μέσω του Instagram.

Αρχές Ιουνίου και ο καιρός δεν λέει να καλοκαιριάσει. Και επειδή όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ ή διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να δώσει το επίσημο “πράσινο φως” στην έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο, όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει τις ηλιακές ακτίνες φορώντας το μαγιό της. Με τη φυσική της ομορφιά, το άψογο στυλ και τη χαρούμενη διάθεση, “σφυρίζει” την έναρξη της πιο ζεστής εποχής του χρόνου.

Διαφήμιση

Ακόμη και εν μέσω αβέβαιων καιρικών συνθηκών, η Κορινθίου αποφάσισε να εμπνεύσει τους περισσότερους από τους 600.000 ακολούθους της να υποδεχτούν το καλοκαίρι με ανυπομονησία.

Αυτό ήταν εμφανές από τα πολυάριθμα σχόλια και τα likes που απέσπασαν οι αναρτήσεις της.

Η Μαρία Κορινθίου, με τη θετική ενέργεια και την άφθονη γοητεία της, μας υπενθυμίζει ότι το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή, αλλά μια διάθεση. Και με τέτοια διάθεση.

Και όταν βλέπεις και αυτές τις φωτογραφίες με αυτές τις καμπύλες η διάθεση σίγουρα υπάρχει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Κάρα Ντελ Τόρο: Πρέπει να τη δεις – Μία selfie φωτογραφία με μαγιό την έστειλε να ανοίξει επίδειξη μόδας

Xenia Rec: Η μεγαλύτερη απώλεια από το survivor All Star φοράει μαγιό και έχει όνομα