in

Τζένιφερ Λόπεζ: Εφιάλτης για τους συνεργάτες της η JLO – Και άλλες ιδιοτροπίες των σταρ

Τα καπρίτσια και οι απαιτήσεις τους βγάζουν έξω από τα ρούχα του και άγιο. Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Ιταλού σκηνοθέτη, Pupi Avati, για την ανάρμοστη συμπεριφορά της Σάρον Στόουν στην ταινία «Golden Boy», συγκεντρώσαμε τους πιο παράξενους celebrities και τους παρουσιάζουμε.

Αν ήσουν ένας από τους ασθενείς του «Grey’s Anatomy», θα έπινες νερό στο όνομα της γιατρού Ίζι Στίβενς. Αν όμως μιλάμε για την πραγματική ζωή, καλό θα ήταν να μην πέσεις στο δρόμο της Κάθριν Χέιγκλ.

Άρθρο του Hollywood Reporter, αναφέρει πως είναι μια από τις πιο παράξενες ηθοποιούς που θα μπορούσε κανείς να δουλέψει μαζί της. Το 2008 είχε δηλώσει για το «Mε την Πρώτη», την ταινία που πρωταγωνιστούσε, ότι δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σεξιστικό φιλμ.

Διαφήμιση

Για το «Grey’s Anatomy», τη σειρά που την ανέδειξε και την έκανε διάσημη, είχε δηλώσει πως δεν θα ήθελε να κερδίσει Χρυσή Σφαίρα, γιατί «το σενάριο δεν ήταν ποτέ αρκετά καλό». Το αποκορύφωμα, ήταν η δήλωση ενός συνεργάτη της από τη ταινία «H ζωή όπως την ξέρουμε», o οποίος μίλησε για τις ιδιοτροπίες της: «Είχε πρόβλημα με τα πάντα. Από τα ρούχα μέχρι το τρέιλερ που θα έβγαινε στο κοινό. Αμφισβητούσε διαρκώς το σενάριο».

Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έχουν γράψει πολλές φορές για την συμπεριφορά της Λίντσεϊ Λόχαν στα πλατό. Τα γνωστότερα στόρι, είναι πως η διάσημη σταρ δεν έφτανε ποτέ στην ώρα της στα γυρίσματα ενώ το αποκορύφωμα ήρθε με την συμμετοχή της στο «Aμαρτία» του Paul Schrader, με τον ίδιο τον σκηνοθέτη να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου όταν τεέίωσε: «Σήμερα, είμαι επιτέλους ελεύθερος. Για 16 μήνες υπήρξα όμηρος της Λόχαν. Είναι σπουδαία ηθοποιός, έχει κάθε λόγο να βρίσκεται εδώ σήμερα, αλλά η συμπεριφορά της είναι ανεκδιήγητη».

Αν νόμιζες ότι η JLO δεν ανήκει στις σνομπ ντίβες, μάλλον έκανες λάθος. Αντιθέτως, ανήκει στις γυναίκες που συνηθίζουν να τσακώνονται με τους πάντες όταν πρόκειται για γυρίσματα και ειδικά αν κάτι δεν είναι όπως το έχει ζητήσει.

Το 2013, της ζητήθηκε να τραγουδήσει στη τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος Κρίκετ στην Ινδία. Η Τζένιφερ Λόπεζ αξίωσε ένα τρομαχτικό ποσό για αμοιβή, ιδιωτικό τζετ και τις πιο ακριβές σουίτες ξενοδοχείων για εκείνη, τους στιλίστες και τους κομμωτές της. Οι υπεύθυνοι, όπως ήταν φυσιολογικό, βρήκαν τη λίστα με τα «αιτήματα» της απαράδεκτη.

Το «γλυκό» ήρθε και έδεσε με μια αυτοβιογραφία της Rosie Perez, με την ηθοποιό να περιγράφει αναλυτικά την απαράδεκτη συμπεριφορά της Λόπεζ απέναντι στους χορευτές της και την ατελείωτη γκρίνια της για την γκαρνταρόμπα της.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ακριβώς αυτό που θα φανταζόταν κανείς: ένα κακομαθημένο πλάσμα. Οι απαιτήσεις του ποπ σταρ είναι τέτοιες που μπορεί να στείλει άνθρωπο σε ψυχίατρο. Απαιτεί τα μπουκάλια με το νερό του να έχουν συγκεκριμένη θερμοκρασία, βρίζει όποιον δεν ακολουθεί τις εντολές του και έχει την τάση να αργεί στις συναυλίες.

Οι Βρετανοί δεν θα ξεχάσουν το «στήσιμο» του νεαρού αστέρα, ο οποίος άργησε δύο ώρες στη συναυλία επειδή… έπαιζε PlayStation. Φυσικά να μην ξεχνάμε και ντους συνεχόμενους τσακωμούς του με τους παπαράτσι.

Τέλος, δεν θα μπορούσε από αυτή τη λίστα να λείπει η Lady Gaga. Αν και κατά την επίσκεψή της στην χώρα μας, πριν κάποια χρόνια, αρκέστηκε στο να ζητήσει 330 λευκά τριαντάφυλλα για την πολυτελέστατη σουίτα της και ζήτησε να μην βρεθούν στο τραπέζι της σταφύλια ή κρασί, γιατί είναι αλλεργική, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το ότι είχε παραγγείλει επιχρυσωμένο καροτσάκι για τις μετακινήσεις της, μετά από επέμβαση στη λεκάνη της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος! – Πως ήταν μικρή η Χάιντι Κλούμ

Η Τάμτα κατεβάζει τη μπλούζα, μένει με το σουτιέν και κάνει ακροβατικά στον καναπέ. Φωτογραφία ντοκουμέντο