in

Δες πως ήταν: Από τη Μπιγιονσέ στη Μιράντα Κερ – Χολιγουντιανές σε μικρή ηλικία – Φωτογραφίες

Το νάζι και η πόζα ήταν έμφυτα στοιχεία τους. Από μικρή ηλικία πόζαραν με ευκολία στο φακό και κατάφερναν να τραβούν τα βλέμματα.
Οι επώνυμες κυρίες της διεθνούς σόουμπιζ εκτός από γυμνές και καλλιτεχνικές φωτογραφίες έχουν και τις παιδικές τους… Κι εμείς τις βρήκαμε!

Η ποπ σταρ Μπιγιονσέ σε ηλικία ενός έτους δεν ήξερε τι την περιμένει στη συνέχεια. Ωστόσο, το χαμόγελο… χαμόγελο! Στοιχείο της που το έχει πάρει και ο καρπός του ερωτά της με το Jay Z, Blue Ivy.

Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πάνω στην Σέιφριντ.

Διαφήμιση

Η αγαπημένη «Κοκκινοσκουφίτσα» κατάφερε να διατηρήσει αυτή τη γλυκύτητα που την χαρακτήριζε από μικρή με μία μόνο διαφορά!

Η ηθοποιός έχει προσθέσει και δόσεις σεξαπίλ στην εμφάνισή της.

Αυτά τα εκφραστικά μάτια την έκαναν να ξεχωρίζει από μικρή. Ο Άγγελος της Victoria Secret, Μιράντα Κερ, ήταν ένα πανέμορφο μωρό με «πιασιματάκια» που κανείς δεν φανταζόταν ότι μεγαλώνοντας θα γίνει η υπέρτατη καλλονή.

Το φως της δημοσιότητας είδαν και φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Ρις Γουίδερσπουν. Η ηθοποιός που ξεχώρισε με την ταινία «Walk the Line» ποζάρει όλο αθωότητα χωρίς να έχει στο παιδικό μυαλό της ότι χρόνια μετά θα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς παγκοσμίως.

Σαν πρίμα μπαλαρίνα πόζαρε η Ρόζι Χάντινγκτον, που από μικρή ηλικία ασχολούταν με το μπαλέτο και την ενόργανη. Το ξανθό αγγελάκι της Victoria Secret απέκτησε τις τέλειες αναλογίες και δικαίως φιγουράρει στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χιούστον έχουμε πρόβλημα: Η Ιβ Χιούσον σε αποκαλυπτική φωτογράφηση

Ρίτα Όρα: Φωτογραφία – τουρλώνει και χουφτώνει τα οπίσθιά της πάνω στη σκηνή της Eurovision