in

Μπιγιόνσε: Κάνει pole dancing φορώντας σέξι κορμάκια και τρελαίνει το κοινό της

Η Μπιγιονσέ τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές και προκλητικές εμφανίσεις. Βέβαια δεν έχει μόνο φωνή. Η Μπιγιόνσε Γκιζέλ Νόουλς – Κάρτερ είναι τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσική παραγωγός, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Θεωρείται μία από τις καλύτερες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως μέχρι και σήμερα. Διαθέτει το φωνητικό εύρος των τεσσάρων οκτάβων.

Κούκλα κι εκρηκτική μόλις είχε κλείσει τα 34 της χρόνια έκανε μία εμφάνιση που ακόμα συζητείται

Η σούπερ σταρ έκανε τον κόσμο να… παραμιλάει σε συναυλία της στην Νέα Υόρκη με τις σέξι εμφανίσεις της και έδειξε να το χαίρεται ιδιαιτέρως.

Διαφήμιση

Μουσική, χορός, τραγούδι και pole dancing συνδυασμένο με μια σειρά από αποκαλυπτικά outfit της Μπιγιόνσε προκάλεσαν πολλαπλά εγκεφαλικά στη μεγάλη συναυλία με αφορμή το «Made in America Festival» στη Φιλαδέλφεια.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… έξι αποκαλυπτικά κορμάκια φόρεσε η τραγουδίστρια για να εμφανιστεί στη σκηνή εκθαμβωτική και σέξι και φυσικά από τη στιγμή που ανάρτησε στο Instagram τις φωτογραφίες με τις σέξι εμφανίσεις της έγινε χαμός!

Από εκείνη την ημέρα έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Lady Gaga: Ποζάρει τόπλες με σέξι ροζ μαγιό στην πισίνα του σπιτιού της – Το τoupλώνει και μοιράζει υπογλώσσια

GNTM: Τους πήρε η σκουπιδιάρα… Πάτος για Βίκυ Καγιά και το παρεάκι της. Πόσο τηλεθέαση κάνει το ριάλιτι;