in

Kim Kardashian: Φορώντας σέξι μαγιό και hot πέδιλα, προκαλεί και το απολαμβάνει

Το Instagram δεν σταματά να κολάζει η Αμερικανίδα σταρ

«Σεισμό» στο Instagram προκάλεσε την Πέμπτη 17/3 η Kim Kardashian, όταν δημοσίευσε στη σελίδα της εταιρείας της, Skims, δύο νέες φωτογραφίες της, θέλοντας να διαφημίσει τη νέα της σειρά μαγιό.

Αποπνέοντας σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, η 41χρονη reality star βρίσκεται ξαπλωμένη δίπλα από την πισίνα και επιδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της. Το καφέ, ολόσωμο μαγιό, με τα τολμηρά cut outs, κολακεύει την επίπεδη κοιλιά της και αγκαλιάζει το στήθος της. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα hot, ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία δένουν με λεπτά κορδόνια στις γάμπες της.

Διαφήμιση

Η νέα συλλογή μαγιό της Skims, ιδρύτρια της οποίας είναι η Kim Kardashian, κυκλοφόρησε μόλις σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου. Περιλαμβάνει μεγέθη XXS-4X και το κόστος των μαγιό κυμαίνεται από 32 έως 108 δολάρια.

Σέξι και ανανεωμένη, η Αμερικανίδα δισεκατομμυριούχος ποζάρει με νάζι στο φωτογραφικό φακό,  καθώς ευχαριστιέται τον ήλιο. Τα πλούσια μαλλιά της είναι πιασμένα σε μία τέλεια αλογοουρά, ενώ λάμψη της προσδίδουν τα χρυσά σκουλαρίκια.

«Ξέρουμε πώς θα σε κάνουμε να φαίνεσαι ωραία. Μη χάσετε το ολοκαίνουριο, εξαιρετικά κολακευτικό μαγιό της SKIMS, που λανσάρεται αυτή την Παρασκευή, 18 Μαρτίου» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τις καυτές φωτογραφίες της η Kim Kardashian.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Φουρέιρα: Δηλώνει έτοιμη για την εμφάνισή της δίπλα στον Maluma

Κατερίνα Στικούδη-Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι κοινό έχουν οι δύο γυναίκες;