in

Όλγα Φουντέα: Μετά τη φωτογραφία άρχισε τα βίντεο. Με σατενάτα babydοll αλλάζει σταυpoπόδι αλλά Σάρον Στόουν κ διαλύει το instagram

Ολγα φουντεα

Αϋπνίες είχε χθες το βράδυ η Όλγα Φουντέα και το έριξε στα selfie βίντεο.

Η γνωστή συγγραφέας που της προηγούμενες ημέρες αναστάτωσε το Instagram όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες οπου καBάλησε το στρώμα οι οποίες έγιναν Viral επέστρεψε με βίντεο!

Λίγο η ζέστη, λίγο το ότι έχει ξεμείνει στην Αθήνα, λίγο η αϋπνία και λίγο η παρότρυνση των διαδικτυακών followers οι οποίοι και αντιδρούν πάντα θετικά σε ότι υλικό ανεβάζει, η Όλγα Φουντέα άνοιξε την κάμερα του κινητού τηλεφώνου της, ξάπλωσε στον καναπέ έβαλε το σατέν baby doll και ξεκίνησε τα βίντεο!

Διαφήμιση

Με χαλαρή διάθεση κοιτάει την κάμερα και κάθεται σταυpoπόδι, ενώ όταν η κάμερα κατεβαίνει και δείχνει τα πόδια της, σαν άλλη Sharon Stone αλλάζει το σταυpoπόδι!

Εντάξει μπορεί η λήψη να ήταν λίγο διαφορετική σε σχέση με αυτήν που έκανε διάσημη σε μία νύχτα τη Sharon Stone όμως το αποτέλεσμα ήταν να πετύχει ένα viral video που συγκέντρωσε προβολές likes και σχόλια!

Δείτε την Όλγα Φουντέα με το babydoll στον καναπέ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Η ΟΛΟΓYMNH ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα δύο κοχύλια στα… μπαλκόνια της. Μονο στο Koolnews

Κένταλ Τζένερ: Αναψοκοκκινισμένη στην πολυθρόνα, ανοίγει τα πόδια, σηκώνει τη μπλούζα και βγάζει τα γυαλιά. Το έχουμε σε βίντεο