in

Dua Lipa: Στην ταινία «Argylle» μεταμορφώνεται σε… ξανθιά καλλονή

Δείτε το τρέιλερ

Στον πρώτο της ρόλο στον κινηματογράφο, η Dua Lipa αλλάξει χρώμα και στιλ μαλλιών και είναι άκρως ερωτική!

Η 26χρονη τραγουδίστρια του «Levitating» πρωταγωνιστεί στο πλευρό του 38χρονου Βρετανού Henry Cavill στο «Argylle», το επερχόμενο κατασκοπευτικό θρίλερ του σκηνοθέτη του «Kingsman», Matthew Vaughn. Το trailer κυκλοφόρησε μόλις χθες, Πέμπτη 10/3, και σε αυτό την βλέπουμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Διαφήμιση

Φορά μία χρυσή τουαλέτα με παγιέτες και τα μαλλιά της είναι καρέ και ξανθά παλτινέ! Το συγκεκριμένο hair styling της χαρίζει σεξαπίλ και θηλυκότητα και νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουμε με αυτό!

Στο video clip, η Dua Lipa χορεύει με τον Henry Cavill, o οποίος άλλαξε επίσης την εμφάνισή του για την ταινία. Τώρα ο 38χρονος ηθοποιός έχει αιχμηρά και πιο κοντά μαλλιά, που έρχονται σε αντίθεση με το look του ως «Superman».

Δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για την ταινία, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στα κανάλια της  συνδρομητικής υπηρεσίας Apple TV+ και στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Bryce Dallas Howard, Ariana DeBose, Samuel L. Jackson, Catherine O’Hara, John Cena, Bryan Cranston και άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν κατάσκοπο (Henry Cavill), ο οποίος πάσχει από αμνησία και ξεγελιέται, όταν πιστεύει ότι είναι ένας απλός μυθιστοριογράφος. Μόλις ανακτήσει τις ικανότητές του, αρχίζει την εκδίκηση.

Αυτή τη στιγμή η Dua Lipa, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Future Nostalgia», πραγματοποιεί συναυλίες και πρόσφατα εμφανίστηκε με μακριά, μαύρα μαλλιά. Ωστόσο, έχει πειραματιστεί στο παρελθόν με αποχρώσεις του ξανθού, του κόκκινου και του ροζ.

H διάσημη τραγουδίστρια διατηρεί τα μαλλιά της μαύρα

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Ντυμένη με ethnic σύνολο, ποζάρει σε μπαλκόνι και αποπνέει αυτοπεποίθηση

Kim Kardashian: 5 κομψά σύνολα για να αντιγράψετε στην εγκυμοσύνη σας