in , , ,

Chiara Ferragni: Απογείωσε το trend της σούπερ μίνι φούστας

Φέτος, οι σούπερ μίνι φούστες έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους σε πολλές ανοιξιάτικες πασαρέλες, ενώ η Kendall Jenner τις έχει ήδη προτιμήσει. Για τη καλοκαιρινή σεζόν του 2022, ο οίκος Miu Miu λάνσαρε το κλασσικό “school girl look”, που αποτελείται από ένα crop πλεκτό πουλόβερ φορεμένο πάνω από πουκάμισο, σε συνδυασμό με μία χαμηλόμεση μίνι φούστα.

Παράλληλα, και οι μάξι φούστες έκαναν μεγάλο comeback, καθώς εμφανίστηκαν στις πασαρέλες S/S 22 της Chanel, Gabriela Hearst, Chloé, και πολλών άλλων.

Διαφήμιση

Η Ιταλίδα influencer λοιπόν, Chiara Ferragni, με περισσότερους από 26 εκατομμύρια ακόλουθους, δεν σταματάει να μοιράζεται την εμφάνισή της στον λογαριασμό της στο Instagram και μας έδωσε έμπνευση για ακόμη μια φορά. Η Ferragni αποφάσισε να αντιγράψει το θρυλικό Miu Miu look.

Το look αυτό έχει ως αναφορά την Y2K low-rise τάση της μόδας, η οποία κυριάρχησε στις αρχές του 2000. Το εν λόγω look έχουν φορέσει αρκετές fashionistas και celebrities μέχρι σήμερα. Ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε τα τολμηρό σύνολο της Chiara Ferragni, η οποία το απογείωσε.

To school girl look συνδύασε με γκρι κολάν, ένα μπεζ puffer παλτό και τακούνια με πολύχρωμα σχέδια. Στο μάγουλό της σχεδίασε μια μικρή καρδούλα, συνεχίζοντας το Y2K trend.

 

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Paris Hilton: Έκλεισε τα 41 και το γιόρτασε με τον σύζυγό της, βολτάροντας με το πολυτελές σκάφος τους

Κόνι Μεταξά: Το στιγμιότυπο από το νέο video clip της «έριξε» το Instagram