in

Δημήτρης Παπανώτας: Σάλος με τη μακάβρια φωτογραφία με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Κανένα γέλιο

Μακάβριο και 100% άστοχο χιούμορ από τον πανελιστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία από ένα κολάζ, στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, για να κάνει χιούμορ με το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ εις βάρος της Ζωζώς Σαπουντζάκη!

Η φωτογραφία παρουσιάζει τη Ζωζώ Σαπουντζάκη με εμφανίζεται ως η αθάνατη και να παίρνει μία πρώτη θέση, ενώ από κάτω δείχνει το θρίαμβο της, πατώντας σε τρεις τεράστιες προσωπικότητες που έχουν ήδη πεθάνει! Το Μίκη Θεοδωράκη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη Βασίλισσα Ελισάβετ!

Διαφήμιση

Μάλιστα στη φωτογραφία φαίνεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη να αποκαλεί γατάκια τις τρεις αυτές προσωπικότητες!

Μόνο γέλιο δεν προκαλεί η συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού που ακολουθεί το Δημήτρη Παπανώτα στα social media έχουν γαλουχηθεί με τις ίδιες απόψεις που ενστερνίζεται ο δημοσιογράφος και αποθεώνουν!

Δείτε τη φωτογραφία με την οποία έστειλε την καλημέρα του!

Update

Edit: Ο Παπανώτας μας διόρθωσε οτι δεν είναι πανελίστας της Κατερίνας Καινούργιου αλλά της Σταματίνας Τσιμτσιλή και επειδή δεν ξέρουμε που εμφανίζεται, είμαστε αδιάβαστοι!
Για τη Ζωζώ Σαπουτντζάκη και το άστοχο χιούμορ, σιγή ιχθύος!

Ας μάθει λοιπόν ο κύριος Παπανώτας ότι υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό της τάξης του 85- 90% που δεν παρακολουθεί την εκπομπή στην οποία αγορεύει!

Το ποστ άλλωστε δεν είχε θέμα την εκπομπή στην οποία εμφανίζεται και ποσώς μας ενδιαφέρει αν είναι πανελίστας της Καινούργιου ή της Τσιμτσιλή. To άστοχο χιούμορ στο Instagram μας πείραξε!
Οκ boomer, της Τσιμτσιλή! Δε θα ξαναγίνει λάθος!

Όσο για την τηλεόραση έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του, χωρίς καμία δημόσια συγγνώμη, όταν χασκογελούσε στην υπόθεση με το φοιτητή στη βιβλιοθήκη στη Θεσσαλονίκη μαζί με το Γιώργο Λιάγκα την Κατερίνα Γκαγκάκη και την Ελένη Τσολάκη.

Την επόμενη ημέρα οταν τους τράβηξαν το αυτάκι ο μόνος που δε ζήτησε συγνώμη ήταν ο…
Δειτε το βίντεο!

Σταματίνα, καλά πάει αυτο! Καλά μονοψήφια!

Και επειδή και ο Παπανώτας μπορεί να πιαστεί αδιάβαστος, σε πιο σημαντικά θέματα όπως ο καθένας μας διαβάστε τι πρέπει να αποφύγετε.
Γιατί ως κτηνίατρος μπορεί να ξεχωρίζει το θηλαστικό από το ψάρι, ανάμεσα σε δελφίνι και καρχαρία και κουνάει το δάχτυλο σε άλλο site στο διαδίκτυο, αλλά στις γενικές γνώσεις, με τις οποίες πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο, μένει ανεξεταστέος, αφού όλες οι ενέργειες για τον Παπανώτα μετατρέπονται από τη μία μορφή στην άλλη χωρίς απώλεια!

Και κάπου εκεί ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής που έχει την πιο απλή διατύπωση νόμου, στη φυσική πήγε περίπατο.
Είναι αυτό που αντιλαμβάνεται και ένα παιδάκι του Δημοτικού χωρίς να έχει διδαχτεί φυσική και λέει ότι…. Κάθε θερμική μηχανή έχει απώλειες ή κάτι που αντιλαμβανόμαστε χωρις καν να έχουμε διδαχθει φυσική οτι: Είναι αδύνατο να μετρέψουμε τη μία μορφή ενέργειας σε άλλη χωρίς απώλειες.

Έχει και συνέχεια και το πραγματικό γέλιο είναι στο πιο κάτω άρθρο!
Ο Δημήτρης Παπανώτας, τα μαθηματικά πρώτης δημοτικού και λίγο φυσική! Η αλήθεια για την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο:l Η Ξανθιά και η αλφαβήτα …! Τρελό γέλιο

GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή έγινε καστανή και εν μέση οδώ κάνει αδιανόητο άνοιγμα ποδιών. Τα είδαμε όλα