in ,

Ριάνα: Περιμένει το πρώτο της παιδί και λάμπει από ευτυχία

Σε λίγους μήνες, η δισεκατομμυριούχος τραγουδίστρια και ο A$AP Rocky θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους

Πριν λίγες ημέρες, η Ριάνα ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του ερωτά της με τον A$AP Rocky.

Χθες, Τετάρτη 2/2, η διάσημη καλλιτέχνιδα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες της φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Διαφήμιση

Στη πρώτη λήψη, η μέλλουσα μανούλα βρίσκεται πιθανότατα στο μπάνιο της οικίας της, φορώντας μία oversized μπλούζα και πορτοκαλί γάντια. Σηκώνει με τα χέρια της τη φαρδιά μπλούζα της και κοιτάει την κοιλίτσα της, ενώ τα πλούσια, σγουρά μαλλιά της πέφτουν κάτω από το στήθος της.

Οι άλλες τρεις φωτογραφίες που ανάρτησε χθες στο Instagram η 33χρονη δισεκατομμυριούχος είναι από την εντυπωσιακή φωτογράφιση που έκανε μαζί με τον Rocky (πραγματικό όνομα Rakim Athelaston Mayers) τη Δευτέρα 31/1, γνωστοποιώντας τα χαρμόσυνα νέα. Οι φήμες που ήθελαν τη Ριάνα έγκυο άρχισαν στα τέλη Νοέμβριου του 2021, αλλά τώρα έχουν πλέον επιβεβαιωθεί από την ίδια και τον σύντροφό της.

Στη φωτογράφιση, η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια και ο ράπερ περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με την μέλλουσα μαμά να τραβά τα βλέμματα με το ιδιαίτερο ντύσιμό της. Φορά ένα ανοιχτόχρωμο, φαρδύ τζιν και ένα ροζ, μακρύ μπουφάν, το οποίο δεν έχει κουμπώσει εσκεμμένα, ώστε να φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Το στιλ της αποθεώνουν το εντυπωσιακό κολιέ, το οποίο αγγίζει την κοιλιά της, και οι ασημένιες αλυσίδες, οι οποίες κοσμούν το τζιν της.

Σύμφωνα με σημερινό (3/2) άρθρο της ιστοσελίδας DailyMail.com, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, πρόσωπο από το περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού δήλωσε στο People: «Η Ριάνα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη και είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνει μαμά. Της αρέσουν όλες οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Άλλωστε, στις πασαρέλες που διοργανώνει για το brand της Savage X Fenty, συχνά υπάρχουν έγκυες γυναίκες μοντέλα».

«Η Ριάνα και ο Rocky νιώθουν όπως κάθε άλλο ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί. Ναι, τυχαίνει να είναι διάσημοι, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένοι που σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδί τους. Πολλοί άνδρες προσπάθησαν να κατακτήσουν την καρδιά της Ριάνα, αλλά ο Rocky είναι ο μόνος που τα κατάφερε. O Rocky είναι υπερβολικά ρομαντικός. Από τη στιγμή που έμεινε έγκυος, της στέλνει συνεχώς λουλούδια» πρόσθεσε το φιλικό πρόσωπο της επιτυχημένης τραγουδίστριας και του ράπερ.

Ο πατέρας της Ριάνα, Ρόναλντ Φέντι, ο οποίος ζει στη χώρα Μπαρμπάντος, στη Καραϊβική, σημείωσε στο Page Six για την ευχάριστη είδηση: «Είμαι τόσο χαρούμενος που χοροπηδάω από την χαρά μου. Είμαι ενθουσιασμένος. Η Ριάνα πάντα έλεγε ότι ήθελε παιδιά, αγαπά τα παιδιά. Πάντα φροντίζει τα παιδιά των ξαδέρφων της. Θα γίνει καλή μαμά». Ακόμη, για τον A$AP Rocky τόνισε: «Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος».

Προφανώς, η καλλονή τραγουδίστρια σύστησε τον Rocky στον πατέρα της και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της στα τέλη του 2020, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στα Μπαρμπάντος.

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο αμερικανικό, μηνιαίο, ανδρικό περιοδικό GQ, ο Rocky, του οποίου ο πατέρας ήταν μετανάστης στην Αμερική από τα Μπαρμπάντος, χαρακτήρισε τη Ριάνα ως «την αγάπη της ζωής μου».  Ακόμη, αποκάλυψε πώς αισθάνθηκε όταν ταξίδεψε στα  Μπαρμπάντος με την κοπέλα του. «Πάντα φανταζόμουν πώς ήταν η περιοχή που ζούσε ο μπαμπάς μου, πριν έρθει στην Αμερική. Επισκέφτηκα αυτό τα μέρος και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, ένιωσα μία νοσταλγία. Ήταν ξένο, αλλά γνώριμο».

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μέμος Μπεγνής: Όταν έκανε αστρικό ταξίδι… Έχω πετάαααξει μαζί σου

Τζένη Μπαλατσινού: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια της κόρης της