in

Μπιγιονσέ: Με wet look μοστράρει την όπισθεν και προκαλεί – Φωτογραφία


Η Μπιγιονσέ έχει καταφέρει να κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρά της, αφού ανήκει στις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες και σούπερ σταρ της γενιάς της, έχει γάμο με έναν επιτυχημένο μουσικό και τρία παιδιά. Αν και μαζί με τον ράπερ Jay-Z, αποτελούν ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα ζευγάρια στον κόσμο, ωστόσο, κάθε άνθρωπος αισθάνεται πάντα κενό μέσα του.

Η Μπιγιονσέ, παρόλο που διαθέτει όλα αυτά τα επιτεύγματα, δεν είναι ικανοποιημένη. Θέλει να αισθανθεί ξανά την ίδια αίσθηση που είχε πριν παντρευτεί τον Jay-Z, όταν ο ανδρικός πληθυσμός παραληρούσε κάθε φορά που την έβλεπε. Θέλει να αισθανθεί ότι είναι το επίκεντρο και ότι μπορεί ακόμα να αναστατώσει τους ανθρώπους γύρω της, ενώ ταυτόχρονα η οικογενειακή της ζωή δεν την έχει αποσπάσει από αυτό το κομμάτι της ζωής της.

Αυτό επιβεβαιώνεται και στη φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό Vogue, καθώς η Μπιγιονσέ φαίνεται αποστομωτική με wet look και ένα μαύρο σύνολο με διαφανείς λωρίδες

Διαφήμιση

Στη φωτογράφηση αυτή, η Μπιγιονσέ φορά ένα μαύρο σύνολο που έχει διαφανείς λωρίδες υφάσματος, αφήνοντας να διαφανεί η περιφέρεια της που την έκανε διάσημη.

Η πόζα της και η εκφραστικότητα του προσώπου της αποπνέουν μια δύναμη και μια αυτοπεποίθηση που καταδεικνύουν πόσο ακόμα επιθυμεί να προκαλέσει και να αναστατώσει.

Η Μπιγιονσέ είναι μια γυναίκα που δεν ικανοποιείται με τα προφανή και τα κλασικά, αλλά ψάχνει συνεχώς να ανακαλύψει καινούργιους τρόπους να εκφραστεί και να εντυπωσιάσει. Με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το ταλέντο της, έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να είναι μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της εποχής μας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Γιώργος Χειμωνέτος: O πλειστηριασμός του σπιτιού και η ανήθικη πρόταση. Έλα μαζί μου και θα…

Ριάνα: Έτσι μπήκε στο club. Δες πώς βγήκε. Η πιο Viral φωτογραφία χωρίς σουτιέν