in

GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή έγινε καστανή και εν μέση οδώ κάνει αδιανόητο άνοιγμα ποδιών. Τα είδαμε όλα


Η Ίριδα Παπουτσή είναι από τα αγαπημένα σας υποψήφια μοντέλα που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι της τηλεόρασης του Star Channel Next Top Model Ελλάδας. Την ζητάτε και τα κείμενα που αναφέρονται σε αυτή τα διαβάζετε ξανά και ξανά,

Η Ίριδα είναι χορεύτρια και χορογράφος και χρησιμοποίησε τη δημοφιλία που απέκτησε μέσα από τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο ριάλιτι για να επεκτείνει τις συνεργασίες πάνω στη δουλειά της και τα κατάφερε περίφημα!

Μαζί με τον Τάσο Ξιάρχο ο οποίος και αυτός έγινε γνωστός μέσα από τις guest εμφανίσεις του gntm χόρεψαν και χορογράφησαν αρκετά video clips και είδαν την καριέρα τους να έχει ανοδική πορεία!

Διαφήμιση

Η Ίριδα Παπουτσή εντυπωσίασε τα bootcamp του Next Top Model Ελλάδα όταν εμφανίστηκε και περπάτησε στην πασαρέλα με πουέντ σαν μπαλαρίνα!

Η ευλυγισία που έχει είναι εντυπωσιακή και δεν διστάζει όπου κι αν βρεθεί να δείχνει τις ικανότητες της, αφού τα χρόνια στο μπαλέτο φαίνονται!

Έτσι ακόμα και εν μέση οδώ δεν διστάζει να κάνει αδιανόητα ανοίγματα και ασκήσεις ισορροπίας!

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας! Και επειδή την είχατε συνηθίσει με άλλο χρώμα στα μαλλιά, να επισημάνουμε ότι δεν είναι κάποια άλλη, είναι η Ίριδα μαζί με το σκυλάκι της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Δημήτρης Παπανώτας: Σάλος με τη μακάβρια φωτογραφία με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Κανένα γέλιο

Ανέκδοτο: Ο πιτσιρικάς με τον σουγιά και το Θηρίο Jeep …! Τρελό γέλιο