in

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εξηγεί γιατί πηγαίνει μόνο τρεις μέρες διακοπές με κοπέλα

Ειλικρινής ο παρουσιαστής

Δηλώσεις στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;», παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με το σχετικό απόσπασμα να προβάλλεται το πρωί της Παρασκευής 27/5.

«Σαν τρελός σκέφτομαι το καλοκαίρι. Το σκέφτομαι για τα κιλά. Ξεκίνησα, έχω κάνει φοβερή δίαιτα μέχρι τώρα, τρεις μέρες!» δήλωσε αρχικά με χιούμορ.

Αναφορικά με το αν την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, σημείωσε: «Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Έχω συμβόλαιο με το κανάλι, αν το κανάλι και η Ελένη με θέλουν, συνεχίζουμε».

Διαφήμιση

Όταν ρωτήθηκε για την κόντρα του με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, μάλιστα, του έστειλε, με ειρωνικό ύφος, φιλάκια, μέσα από την εκπομπή της, «Love It», ο παρουσιαστής δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, ανταποδίδοντάς της, ωστόσο, τα φιλιά: «Δεν θέλω καθόλου να το συνεχίσω αυτό. Δεν θέλω καθόλου να υπάρχουν αυτές οι απαντήσεις. Ας το αφήσουμε εδώ, φιλάκια και από εμένα. Όλα καλά».

Τέλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως έχει έναν κανόνα όσον αφορά τις πρώτες διακοπές με σύντροφο. Ποιος είναι αυτός; Οι διακοπές πρέπει να διαρκούν το πολύ τέσσερις μέρες, καθώς -όπως εξήγησε- μετά αρχίζουν τα προβλήματα: «Έχω έναν κανόνα. Οι πρώτες διακοπές με κοπέλα, μέχρι τα πράγματα να είναι πιο σταθερά, πρέπει να είναι το πολύ τέσσερις μέρες, δηλαδή τέταρτη φεύγουμε. Τρεις μέρες είναι μια χαρά, για να πας διακοπές με σύντροφο. Την τέταρτη ή θα τσακωθείτε ή θα αρχίσετε να σκέφτεστε ή θα αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα στους κολλητούς σας “μου λείπετε”».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Όχι, όχι μέσα – Επιστροφή σε παραδοσιακές μορφές αντισύλληψης σε Βρετανία και Αμερική

Ποιος Elon Musk; Ταξίδι στο διάστημα με αερόστατο του κλέβει τους πελάτες. Πόσο κοστίζει;