in

Ελεονώρα Μελέτη: Με μπραζίλιαν στην Ανάβυσσο. Η μοναδική φωτογραφία με την πίσω όψη της

Πάμε οκτώ χρόνια πίσω και βρισκόμαστε τέλη του 2014. Είναι η μοναδική φορά που οι παπαράτσι φωτογράφισαν την Ελεονώρα Μελέτη με μπραζίλιαν μαγιό

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη του 2014 και μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν για την Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν είχε σκοπό να βάλει το μαγιό της στην ντουλάπα και συνέχισε να κάνει τα μπάνια της σε παραλίες της Αττικής.

Διαφήμιση

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε Σάββατο πρωί στην αγαπημένη της παραλία στην Ανάβυσσο και φορώντας το μπραζίλιαν της έκανε σερφ και ηλιοθεραπεία.

Μάλιστα μόλις είχε αποκαλύψει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε με την μέση της και πλέον μπορούσε να κάνει κανονικά όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που της άρεσαν.

Ωστόσο,απόφευγε να ζορίζει πολύ το σώμα της για να μην ξανακυλήσει. Χαλαρή, ευδιάθετη, με τα μαλλιά της πιο μακριά από κάθε άλλη φορά, και ιδιαιτέρως σέξι, απόλαυσε περισσότερο τον ήλιο και λιγότερο τη θάλασσα, αλλά και την παρέα των καλών της φίλων, συζητώντας μαζί τους όλα τα παραλειπόμενα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Από κείνη τη μέρα δεν είδαμε ποτέ ξανά την Ελεονώρα Μελέτη με Brazilian. Πάλι καλά που υπάρχει το αρχείο και βρίσκουμε και εμείς υλικό να σας δείχνουμε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κλαούντια Ρομάνι: Τουρλώνει τα σέξι οπίσθιά της και λιάζεται στο Μαϊάμι. Η φωτογραφία μιλάει μόνη της

Άνα Μπράγκα: Γυμνάζεται σκληρά και κάνει γέφυρες στο πάρκο