in

Αλίνα Κωτσοβούλου: Οι οικονομικές δυσκολίες και ο ρόλος της στον «Σασμό»

«Όταν παίζεις σε μία σειρά, δεν σημαίνει ότι λύνονται τα οικονομικά σου προβλήματα» υποστηρίζει η ταλαντούχα ηθοποιός

Στο «Τhe 2Night Show» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7/2 η Αλίνα Κωτσοβούλου, η οποία την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός».

Η καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις δύσκολες οικονομικά περιόδους που έχει βιώσει, σημειώνοντας ότι στο παρελθόν έχει στραφεί και σε άλλα επαγγέλματα πέρα από αυτό της ηθοποιού για να βγάλει τα προς το ζην.

«Το πέρασα δύσκολα το κομμάτι αυτό και ακόμα το περνάω. Δεν σημαίνει ότι όταν παίζεις σε μία σειρά, λύνονται και τα θέματά σου τα οικονομικά. Οι αμοιβές είναι χαμηλές, τα γυρίσματα πολύωρα. Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι δύσκολες. Όταν εργάζεσαι είσαι καλά, όταν δεν εργάζεσαι είναι το θέμα» εκμυστηρεύτηκε η δημοφιλής ηθοποιός.

Διαφήμιση

Μάλιστα, σημείωσε ότι τις χρονιές που ζοριζόταν οικονομικά, αναγκάστηκε να κάνει δουλειές, οι οποίες δεν είχαν σχέση με την υποκριτική. «Τα χρόνια που τα πράγματα δεν ήταν καλά, έγραψα, έκανα συναυλίες, τραγούδησα, μετέφρασα, κάνω και εκφωνήσεις στο ραδιόφωνο. Μετά την έλευση ενός παιδιού, παλεύεις ακόμα περισσότερο, σκέφτεσαι πιο πρακτικά κάποια πράγματα» τόνισε.

https://www.youtube.com/watch?v=UjKxWDoQUdE

Για τον ρόλο της ως «Άννα» στον «Σασμό», η Αλίνα Κωτσοβούλου σχολίασε: «Πήγα και διάβασα το βιβλίο. Μου περιέγραψαν τον ρόλο στον “Σασμό” γιατί δεν υπήρχε στο βιβλίο. Όταν ήρθαν τα σενάρια, άρχισα και εγώ να ανακαλύπτω αυτή τη γυναίκα. Χαίρομαι γι’ αυτόν τον ρόλο μου στον “Σασμό”, είναι κόντρα σε μένα, είναι μία γυναίκα παθητική που δεν αντιδρά. Είναι η Ελληνίδα μάνα που έχει αδυναμία στο παιδί».

Επιπλέον, μοιράστηκε μία δύσκολη συνθήκη για εκείνη, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το επάγγελμα της υποκριτικής: «Με δυσκολεύει να βλέπω πράγματα γραμμένα στο σενάριο του “Σασμού” που εγώ δεν θα έκανα ποτέ. Αυτό είναι η υποκριτική, μια σύγκρουση. Δεν τους είπα ας πούμε ότι εγώ θέλω να τους ορμήξω γιατί μου παίρνουν την κόρη μου (στο σενάριο). Μας βρίζει μετά ο κόσμος, παθιάζεται και αυτό είναι επιτυχία».

Για τον συνάδελφό της Δημήτρη Λάλο, ο οποίος υποδύεται τον «Μαθιό» στον «Σασμό», υπογράμμισε πως το γυναικείο κοινό τον λατρεύει. «Οι φίλες μου έχουν πάθει “Λάλωση”, τους αρέσει παρά πολύ ο Μαθιός και τον τρολάρουμε στο γύρισμα. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρώταγαν “Τι θα κάνει ο Μαθιός; Μη μας πειράξετε τον Μαθιο”» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=yhvQRg-Zh9E

Τέλος, η Αλίνα Κωτσοβούλου αποκάλυψε ότι η γιαγιά της ήταν συμμαθήτρια με τη Μαρία Κάλλας. «Η γιαγιά μου, η Υπατία, ήταν συμμαθήτρια με την Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Αθηνών. Μου έλεγε ότι η Μαρία Κάλλας φαινόταν από μικρή ότι θα γίνει μεγάλη, είχε πολύ ισχυρή προσωπικότητα» τόνισε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Sydney Sweeney: Με σέξι crop top σε βόλτα με φίλους

Ελένη Φουρέιρα: Outfit συνδυασμός vintage και μοντέρνου