in

Δήμητρα Ματσούκα: Πριν 20 χρόνια ολόγυμνη, βουτηγμένη στη σοκολάτα. Η φωτογραφία ΥΜΝΟΣ

Απρίλιος 2001. Το 66ο τεύχος του περιοδικού Nitro κάνει την εμφάνισή του με εξώφυλλο την εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα σε μία φωτογράφιση για γερά νεύρα.

Την εποχή εκείνη η Δήμητρα πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ του Ant1 «Δούρειος Ίππος» και «τρέλαινε» το ανδρικό κοινό ως… τραγουδίστρια. 27 ετών, με αναλογίες που δε μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο, κόκκινα μαλλιά και πολλά υποσχόμενο βλέμμα, η Δήμητρα Ματσούκα πόζαρε ολόγυμνη για το εξώφυλλο του Nitro, ενώ δε δίστασε να βουτήξει στη σοκολάτα και να γίνει ακόμα πιο δελεαστική!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εκμεταλλεύομαι την επωνυμία μου χωρίς καμία ενοχή. Όχι από σκληρότητα, αλλά από υπέρμετρη φυγοπονία», δήλωνε τότε. Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς δε δίστασε να μιλήσει για την θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή της: «Υπήρξα πάντοτε ερωτευμένη. Έτσι με θυμάμαι και φαντάζομαι έτσι με θυμούνται. Πάντα με θυμάμαι να είμαι με κάποιον. Έστω κι αν ήξερα ότι δεν επρόκειτο για τον άντρα της ζωής μου».

Οι φωτογράφισή της; Απολαυστική. Μία από τις πιο αισθησιακές της. Η πάντα σέξι Δήμητρα πόζαρε φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, με τον φακό να εστιάζει, πού αλλού; Στις απολαυστικές της καμπύλες…

Ήρθε η ώρα να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι καινούργιοι!

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Διαβάστε: Τα 11 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες στις γυναίκες

Η τεστοστερόνη δεν είναι μόνο σεξ – Πως επηρρεάζει έναν άντρα