in

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τα τρυφερά ενσταντανέ στην παραλία

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ δείχνουν η όμορφη τραγουδίστρια και ο ταλαντούχος σκηνοθέτης-ηθοποιός

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή, αν και το πρώτο διάστημα της σχέσης τους ήθελαν να κρατήσουν το δεσμό τους κρυφό και απέφευγαν σαν τρελοί τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας ήσυχα μαγαζιά, ζουν πλέον τον έρωτά τους, χωρίς να τους απασχολεί αν τους βλέπουν λίγοι ή πολλοί και… πολύ καλά κάνουν!

Το χειμώνα, μάλιστα, προσπάθησαν να  ταξιδέψουν «ινκόγκνιτο» στη Ρώμη. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι, ενώ ανήμερα του Πάσχα (24 Απριλίου) η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο παιχνιδιάρικες φωτογραφίες με τον καλό της, στις οποίες οι δυο τους ποζάρουν με στρογγυλά καπέλα και δείχνουν πιο χαρούμενοι από ποτέ!

Τώρα, ο φακός του περιοδικού «Hello» απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στα νότια προάστια. Στην εν λόγω φωτογραφία, Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή βρίσκονται σε παραλία της Αττικής, έτοιμοι να φιληθούν! Μύρισε πλέον καλοκαίρι και οι δυο τους άρχισαν τις ρομαντικές εξορμήσεις σε παραλίες!

Διαφήμιση

Το δημοσίευμα του «Hello» για το ζευγάρι Βασίλη Μπισμπίκη- Δέσποινα Βανδή: 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία με φίλτρο: Ποια Δέσποινα Βανδή και ποια Μαντόνα; Η Έλενα Τσαβαλιά ίδια η Κατερίνα Καινούργιου

Παγκόσμιος Πόλεμος: Έτσι θα επιβιώσει μία τετραμελής οικογένεια για ένα χρόνο. Αυτά χρειάζεσαι