in

Σπάνιο: Η Ελένη Μενεγάκη με καλσόν καλόγριας στην αγκαλιά Ηλία Ψινάκη Σάκη Ρουβά. Viral φωτογραφία


Ήταν η χρυσή δεκαετία που οι celebrities της εγχώριας σόουμπιζ άρχιζαν να γνωρίζουν την αγάπη του κόσμου και να κερδίζουν πολλά χρήματα. Ήταν η εποχή που οι επώνυμοι είχαν ένα άλλο στυλ και ύφος, που πλέον μοιάζει τόσο παλιομοδίτικο.

Μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν περίπου στο 1995 από το αρχείο του koolnews σας φέρνουμε σήμερα και είναι δεδομένο ότι θα γίνει viral!

Δυστυχώς δεν έχουμε κρατήσει αναφορά από το που και πότε ακριβώς είναι τραβηγμένη η συγκεκριμένη φωτογραφία, όμως από τις στυλιστικές επιλογές τόσο της Ελένης Μενεγάκη με τα μαλλιά σαν μπούκλα όσο και το μακρύ wet look μαλλί του Σάκη Ρουβά αλλά και τη φράπα στο πρόσωπο του Ηλία Ψινάκη μιλάμε για περίπου πριν από 25 με 27 χρόνια!

Διαφήμιση

Αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι ότι φαίνεται πως οι Σάκης Ρουβάς και ο τότε μάνατζερ του Ηλίας Ψινάκης βρίσκονται σε κάποια εκδήλωση όταν στον ίδιο χώρο εμφανίζεται η Ελένη Μενεγάκη!

Για την Ελένη Μενεγάκη δεν έχουμε κάτι να σχολιάσουμε αφού η φωτογραφία “βρωμάει 90s”

ιδιαίτερη μνεία όμως πρέπει να γίνει στο καλσόν με τα πολλά ντενιε που ταιριάζει περισσότερο σε καλόγριες και ουρσουλίνες!

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι ΈΓΚΥΟΣ. Δες το βίντεο με το ρίχτο φόρεμα που πρόδωσε την εγκυμοσύνη

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας όταν ήταν παιδιά – Δες τη φωτογραφία που ανέβασε η κόρη τους Σοφία Καρβέλα