in

Kylie Jenner: Τα πιο γλυκά ασορτί σύνολα με την κόρη της, Stormi

Η Kylie Jenner είναι η βασίλισσα των συντονισμένων looks. Η Jenner τολμά μια πολύ δροσερή και τολμηρή τάση του στυλ, που φαίνεται να πηγαίνει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο: Συντονίζει απόλυτα τα σύνολα της με την κόρη της.

Συνήθως τα ρούχα της κυμαίνονται από σπορ και casual chic έως πολυτελή glam. Για να δείχνει πάντα εκπληκτική, η μεγιστάνας της ομορφιάς πρέπει να σκεφτεί πολύ τη διαδικασία ντυσίματος, για να βρει ρούχα που ταιριάζουν με την κόρη της.

Διαφήμιση

Εδώ μιλάμε για σοβαρό “twinning”. Από την άνοδο της φήμης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η νεότερη Jenner έχει δημοσιεύσει αμέτρητα στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram, στα οποία προβάλλει στιγμές doppelgänger με την κόρη της. Συνδυάζει σχεδόν τα πάντα, ενώ μερικές φορές μάλιστα συντόνιζε ακόμα και το καρότσι της με το σύνολό της.

Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Η σταρ του Keeping Up With the Kardashians μοιράστηκε μια φωτογραφία με την κόρη της Stormi, με ασορτί κόκκινα φορέματα για το ετήσιο πάρτι των Kardashian την παραμονή των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου 2020. Ενώ η 23χρονη συνδύασε το αστραφτερό της φόρεμα με κατακόκκινες γόβες, η Stormi φόρεσε τα πιο αξιολάτρευτα λευκά αθλητικά παπούτσια.

Μίνι καπαρντίνα

Το δίδυμο μητέρας-κόρης πόζαρε σε μια selfie μπροστά από έναν καθρέφτη στις 8 Δεκεμβρίου 2020, φορώντας ασορτί καμπαρντίνες. «Σε στηρίζω για πάντα», έγραψε η Jenner στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram. Η Khloé Kardashian σχολίασε: «Είστε και οι δύο τόσο τέλειες που δεν μπορώ καν να το αντέξω».

Beach Angels

Σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 12 Αυγούστου 2020, η ριάλιτι σταρ και η Stormi φόρεσαν αγγελικά λευκά φορέματα, καθώς έμπαιναν στο νερό κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. «Δεν υπάρχει άλλο μέρος που θα προτιμούσα να είμαι», έγραψε ο δημιουργός η Kylie.

Φουλ στο μαύρο

Στις 25 Ιουνίου 2020, η σταρ του Keeping Up With the Kardashians δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο Instagram με το κοριτσάκι της, και οι δύο ντυμένες με ολόμαυρα ρούχα. Η ιδρύτρια της Kylie Skin έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Ήξερα ότι κέρδισα όταν σε είχα 🖤”.

Εμπριμέ φορέματα

Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα που να αγαπάμε περισσότερο από μια στιγμή που ταιριάζουν απόλυτα μητέρα και κόρη. Στις 29 Ιουνίου 2019, η Kylie μας χάρισε ακριβώς αυτό, φορώντας ένα εμπριμέ φόρεμα σε μαύρο, πορτοκαλί και άσπρο φόρεμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κουλιανού: Μας καληνύχτισε με μία υπέροχη φωτογραφία και μας έδωσε μία συμβουλή

Dua Lipa: Η νέα καυτή συνεργασία της με την Megan Thee Stallion