in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χωρίς σουτιέν, σηκώνει τη φούστα, χορεύει φλαμένκο και σου λεει Hola

Έτοιμη για τις απόκριες δήλωνε σχεδόν κάθε τέτοια περίοδο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πρόβαρε στο Instagram τη στολή που θα φορούσε κατά τη διάρκεια των αποκριών και δοκίμαζε τα Ισπανικά της.

Φέτος η ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχει την ομορφότερη ανατροπή που θα μπορούσε να της συμβεί αφού εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στο σπίτι με το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, οπότε όπως καταλαβαίνετε οι Απόκριες μάλλον θα πάνε λίγο πίσω!

Φυσικά, εμείς εδώ δεν θα αφήσουμε τους αναγνώστες του koolnews με παράπονο. Εντοπίσαμε μία φωτογραφία στο instagram με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν λίγα χρόνι τέτοιες ημέρες που μας έδινε ένα στίγμα από τις προθέσεις της για εκείνες τις απόκριες! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει στη φωτογραφία ντυμένη σπανιόλα, με όλο το πακέτο.

Διαφήμιση

Με φρου-φρου, κόκκινο μούστο και μαύρη δαντέλα στα μαλλιά, πιάνει τη φούστα της, ετοιμάζεται να χορέψει φλαμένκο και να πει «Ολέ». Α, και δεν φοράει σουτιέν!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Ποια γυμvή φωτογραφία του 2023; Το 2015 να δεις τι είχε ανεβάσει για καλή χρονιά

Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου: Η Μπιγιονσέ με σαμπάνια και σούπερ μίνι, μεθάει και η αδερφή της «ξεχνάει» το σουτιέν