in

Μανώλης Κονταρός: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα γίνω κουμπάρος στον γάμο Βανδή-Μπισμπίκη»

«Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες και φίλοι μου» τονίζει ο Κρητικός τραγουδιστής

Το μεσημέρι της Τρίτης 1/2, ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια, αλλά και για το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

«Μετά το ατύχημα, δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ είναι ο χορός, λάτρευα τον χορό. Δεν υπάρχει για μένα αυτός που ευθύνεται για το σοβαρό μου ατύχημα, τον αγνοώ. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και μετά από κάποια χρόνια τον πήρα εγώ. Όταν του είπα ποιος είμαι, τα έχασε. Του είπα “δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι ζημιά έχεις κάνει σε έναν άνθρωπο με τέσσερα παιδιά”» εξομολογήθηκε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός και πρόσθεσε:

«Οι αληθινοί και ευαίσθητοι άνδρες βεβαίως και κλαίνε».

Διαφήμιση

Για την πολυσυζητημένη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, τόνισε: «Η Δέσποινα Βανδή είναι μία πολύ ωραία γυναίκα, άρα όποιος άνδρας κοιμάται δίπλα της, σίγουρα… δεν κοιμάται πολύ. Και οι δύο είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες και φίλοι μου. Ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαι κουμπάρος στη Βανδή με τον Μπισμπίκη. Είμαστε καλοί φίλοι. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα το μάθετε…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ταμίλα Κουλίεβα: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου, έπαθα κατάθλιψη»

Selena Gomez: Φτιάξτε τη διάθεσή σας με το κίτρινο μανικιούρ της