in

Νικόλ Μέγιερ: Έκοψε τα γuμvά αλλά δεν άντεξε! Πήγε για μπάνιο και πέταξε το μαγιό. Φωτογραφία με το καπέλο μόνο


Η Nicole Meyer είναι ένα μοντέλο από το Paarl, στο Western Cape, της Νότιας Αφρικής η οποία αγαπάει πολύ την Ελλάδα και σχεδόν κάθε χρόνο τη βλέπουμε στα ελληνικά νησιά.

Η Νικόλ από μικρή μεγαλώνοντας με τον δίδυμο αδερφό της, δεν εκτιμούσε ιδιαίτερα πολύ το σχολείο και αναζήτησε άλλη καριέρα, με αποτέλεσμα να γίνει μοντέλο.

Έχει ολοκληρώσει διαφημίσεις για μεγάλα brands όπως η Guess

Διαφήμιση

Εκτός από τη διαφημιστική της πείρα, είναι επίσης ένα δυνατό μοντέλο στα editorials. Ήταν το μοντέλο εξωφύλλου των Grazia Croatia, Conleys, T3 UK, Melissa Odabash και Besame. Η Meyer ήταν επίσης το εξώφυλλο του FHM South Africa τον Μάρτιο του 2014 και πολλά πολλά άλλα!

Μέσα από το Instagram λογαριασμό της μπορείς να δεις εντυπωσιακές φωτογραφίες τόσο από δουλειές όσο και από τις διακοπές της και την καθημερινότητά της!

Κατά το παρελθόν έχει κάνει και ολόγuμvες φωτογραφίες, τις οποίες τελευταίο διάστημα έχει ελαττώσει!

Όποτε βρεθεί στην παραλία για μπάνιο με ιδιαίτερη ευκολία βγζειε το μαγιό της, τουλάχιστον το πάνω, αν πρόκειται για παραλία με κόσμο και φωτογραφίζεται μόνο με το καπέλο της

Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση είναι εντυπωσιακό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Courtney Stodden

Κόρτνεϊ Στόντεν: Viral φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ. Οι followers νόμιζαν ότι της ΧΑΚΑΡΑΝ το λογαριασμό. Αγνώριστη

Ανέκδοτο: Η ξανθιά,ο νεαρός και το ραντεβού …! Τρελό γέλιο