in

Helga Lovekaty: Έχει αυτό το “κάτι” που θέλεις και είναι τεράστιο. 4,1εκ followers το βλέπουν κάθε μέρα

Από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας στο Instagram κι από εκεί γνωστή σε πολύ κόσμο, ευτυχώς όχι πάρα πολύ. Η Helga Lovekaty δεν είναι για να γίνει βούκινο.

Θυμάστε μια παλιά διαφήμιση που έλεγε ότι τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα; Εμείς θα την παραλλάξουμε κάπως και θα πούμε ότι τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι αυτά που έχουν αυτό το κάτι.

Πολλές φορές θα εμφανίστηκε μπροστά σου μια καλή περίπτωση ανθρώπου, ευκαιρίας ή εν γένει πράγματος, αλλά επειδή δεν έβλεπες αυτό το ιδιαίτερο, αυτό το κάτι που θα το έκανε να διαφέρει, δεν έδωσες σημασία και πήγες παρακάτω.

Διαφήμιση

Η Helga Lovekaty θα σε κάνει να δώσεις αμέριστη προσοχή.

Για να το πάμε ένα βήμα παρακάτω, τα πράγματα που απολαμβάνεις πάντα περισσότερο είναι αυτά που ξέρεις ότι ελάχιστοι ή και κανείς άλλος στον κόσμο δεν τα έχει ή δεν τα γνωρίζει.

Στην περίπτωση μας η Helga Lovekaty έχει μεν κοντά στα 4,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αλλά αν σκεφτείτε την καταγωγή της και τα προσόντα της, τότε είναι αναλογικά πολύ λίγοι. Και μέσα σε αυτούς τους λίγους μπορείς να είσαι κι εσύ από σήμερα αν δεν τη γνωρίζεις.

Η Helga Lovekaty έρχεται από την Αγία Πετρούπολη και όπως λέει και το επώνυμο της, έρχεται με αγάπη. Είναι μελαχρινή, σχετικά ψηλή, με λεπτή μέση, αλλά στήθος και οπίσθια που έχουν ένα ειδικό βάρος.

Η Helga μοιάζει να έχει αυτό το κάτι που την κάνει να διαφέρει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Βικτόρια Οντιντσόβα: Το “Βικάκι” έχει ασύλληπτο sex appeal και προσόντα

Φωτογραφία: Πάρε μάτι τα ΤΟΥΜΠΑΝΑ Jenny και Lucy West και θα δεις το Bodybuilding αλλιώς