in

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Έπαθα αυτοάνοσο από τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού»

«Το πρόσωπό μου άρχισε να παραμορφώνεται, εμφάνισα εξανθήματα» αναφέρει η συγγραφέας

Στο «Πρωινό» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 3/2, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, η Χρυσηίδα Δημουλίδου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Η δημοφιλής συγγραφέας ανέφερε ότι ταλαιπωρείται από το αυτοάνοσο νόσημα λύκο, ενώ η εκπομπή πρόβαλε φωτογραφίες με τα σημάδια στο σώμα της.

Διαφήμιση

«Η δική μου ιστορία ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021, όταν πήγα να κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως μετά, την επόμενη ημέρα, σαν να είχα τρακάρει με τρένο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα τρομερό πονοκέφαλο και αδιαθεσία.

Τη μεθεπόμενη, ξύπνησα με αυτά που βλέπετε στο χέρι μου. Πάνω στην παραζάλη μου, κάπου έξυσα το χέρι μου και το μελάνιασα, δεν έδωσα σημασία. Πέρασε σε 10 ημέρες και στη συνέχεια σε δύο ημέρες ξαναβγήκε. Και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα» δήλωσε η επιτυχημένη συγγραφέας.

«Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από τον Ιούλιο. Όταν άρχισε η ραγδαία πτώση μαλλιών, το πρόσωπό μου να παραμορφώνεται και να βγάζω εξανθήματα, να έχω κούραση και πονοκεφάλους και να μυρίζω οσμή καπνού. Τη νύχτα αυτό με ξυπνούσε και ήταν πολύ ενοχλητικό. Επίσης, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Στους τρεις μήνες παραμονής μου στη Μύκονο, ζήτημα να βγήκα πέντε φορές. Πήγα σε δερματολόγο, γιατί νόμιζα ότι έπαθα καρκίνο δέρματος. Τότε μου είπαν να πάω σε αιματολόγο. Επέστρεψα Αθήνα και ο ρευματολόγος μου διέγνωσε λύκο» τόνισε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βασίλης Μπισμπίκης: «Η Δέσποινα Βανδή προέρχεται από έναν άλλον κόσμο»

Ομορφιά: Το βότανο που θα σας χαρίσει μακριά και λεία μαλλιά