in

Χριστίνα Μπόμπα: Τα επαγγελματικά της σχέδια και η ευτυχία της μητρότητας – «Μιλάω όλη μέρα για τα μωρά»

Ξετρελαμένη με τις δίδυμες κόρες της η Influencer

Στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα την Τετάρτη 18/5 και μίλησε στον Νίκο  Μουτσινά για το πώς έχουν αλλάξει τη ζωή της οι 10,5 μηνών δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε στο μέλλον να δουλέψει στην τηλεόραση.

«Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω τηλεόραση. Εμένα μου άρεσε η τηλεόραση. Μεταξύ του επιχειρείν, της digital παρουσίας μου, των μωρών, ενδεχομένως να μην είναι προτεραιότητά μου τώρα. Όχι ότι αν μου έρθει κάτι πολύ καλό, θα πω “όχι”. Θα το αξιολογήσω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ετοιμάσω ένα δικό μου concept και να πω αυτό θέλω να κάνω στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή, όταν θα υπάρχει χρόνος, τόσες ιδέες έχω, κρίμα είναι» σημείωσε η δημοφιλής influencer για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Διαφήμιση

 

Για τα δίδυμα μωρά της, καρποί του έρωτά της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, δήλωσε: «Άλλαξε όλη μου η ζωή, όλη μου, η κοσμοθεωρία και οι προτεραιότητες, αλλά είναι πολύ ωραία. Του πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο, ειδικά για τα δύο μωρά. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς για να έχουν γάλα. Επειδή είχα δύο μωρά, δεν συγχρονίζονταν. Μεταξύ τους, είναι η μέρα με τη νύχτα. Είναι διαφορετικές φατσούλες, είναι κουκλίτσες. Μιλάω όλη μέρα για τα μωρά».

Εν συνεχεία, είπε: «Τον ερχομό των διδύμων δεν τον είχα προγραμματίσει. Ήθελα να κάνω παιδιά. Όταν ήμουν μικρή, δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου. Όταν γνώρισα τον Σάκη, άρχισε να σοβαρεύει η σχέση και ήμασταν πολύ καλά μαζί. Είναι μία φυσιολογική εξέλιξη της σχέσης».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

GNTM – Ίριδα Παπουτσή: Με δερμάτινα και λεοπάρ γόβες εξιτάρει τη φαντασία των ανδρών

Ποια Τάμτα; Αγνώριστη με ΦΟΥΞΙΑ ΑΦΑΝΑ μαλλιά η Τάνια Μπρεάζου. Ούτε που θα την αναγνωρίσεις