in

Christina Aguilera: Χωρίς σουτιέν στο σόου του Billboard «Women In Music Αwards», μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα

Σέξι και ανανεωμένη η δημοφιλής τραγουδίστρια της pop

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Christina Aguilera ήταν μία από τις πιο διάσημες ντίβες της pop. Αν και από τότε έχουν περάσει 20 χρόνια, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει ακόμα όλα τα προσόντα για να κάνει τα ανδρικά κεφάλια να γυρνάνε στο πέρασμά της.

Έδωσε το παρών στο σόου του Billboard 2022 «Women In Music Awards», το οποίο διεξάχθηκε στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Τετάρτης 2/3, και εντυπωσίασε τους πάντες με το total black σύνολό της και τις πλούσιες καμπύλες της.

Διαφήμιση

Η 41χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο, κομψό γυαλιστερό κοστούμι και πόζαρε με θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο, έκανε τη διαφορά και δεν φόρεσε τίποτα μέσα από το blazer. Αντί για ένα top, επέλεξε ένα ιδιαίτερο, χρυσό κόσμημα, το οποίο αγκάλιαζε περιμετρικά το στήθος της. Δεν αποκλείεται να είχε βάλει κάποιο είδος κόλλας στο κουμπί του κοστουμιού της, το οποίο βρισκόταν στη μέση της, προκειμένου να είναι σίγουρη ότι θα παραμείνει κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και δεν θα φανεί κάποιο σημείο του κορμιού της που δεν θα ήθελε.

Με το προκλητικό της ύφος, τα ξανθά, σγουρά μαλλιά της και έχοντας ένα μέρος του μπούστου της σε κοινή θέα, σκανδάλισε την ανδρική φαντασία και το απόλαυσε!

Ταυτόχρονα, η επιδερμίδα της έλαμπε και το μακιγιάζ της ήταν προσεγμένο και καθόλου υπερβολικό.

Aκόμη, επέδειξε το θηλυκό κορμί της στα φλας των φωτογράφων, έχοντας δίπλα της την H.E.R. (πραγματικό όνομα Gabriella Sarmiento Wilson).

Christina Aguilera – H.E.R.

Η 24χρονη τραγουδίστρια της R&B, σε αντίθεση με την Christina Aguilera, δεν προκάλεσε καθόλου με το ντύσιμό της. Το μαύρο παντελόνι και top κολάκευαν τη λεπτή σιλουέτα της, ενώ χρώμα στο σύνολό της έδινε το αέρινο, ethnic πανωφόρι. Τα ογκώδη μαλλιά και οι φυσικές μπούκλες της την έκαναν σαγηνευτική, ενώ επιπλέον στιλ της χάριζαν τα ρετρό γυαλιά ηλίου.

Κατά τη διάρκεια του σόου, η H.E.R. έλαβε το βραβείο Impact, το οποίο απονέμεται σε καλλιτέχνες οι οποίοι, μέσα από τη μουσική τους, ενθαρρύνουν θετικές αλλαγές στην κοινωνία.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Νέα σχέδια και συνδυασμοί για να φορέσεις τις μπότες

Zendaya: Με νέα ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της