in , ,

Τα Κακά Κορίτσια: Οι συμβουλές στυλ Mean Girls που πρέπει να ακολουθήσετε, για να γίνετε “Oh-so Fetch”

Η εμβληματική ταινία μπορεί να μετρά περίπου δύο δεκαετίες τώρα, αλλά η επιρροή που ασκεί στα μέσα ενημέρωσης και τους έφηβους, είναι αιώνια. Το Mean Girls βασιλεύει ως ένα από τα κλασικά «chick-flicks», πιο γνωστά ως rom-coms, και είναι ευρέως γνωστό για την απεικόνιση της σημερινής κοινωνίας και τη μεγάλη διάκριση μεταξύ των στρωμάτων, μέσω της ενδυματολογικής τους προτίμησης.

Το Power Suit

rosacrespo

Το εισαγωγικό ρούχο που φοράει η Regina George και την ξεχωρίζει ως ηγέτιδα των plastics. Φορώντας ένα ροζ ριγέ πουκάμισο με γιακά σε συνδυασμό με ένα μαύρο πουλόβερ με κουμπιά και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, ενσαρκώνει την ανδρική δύναμη, με τη δική της γυναικεία πινελιά.

Αντιγράψτε αυτό το power suit με ένα χρώμα της επιλογής σας, είτε είναι μπλε είτε πράσινο. Θυμηθείτε να φοράτε το πουκάμισό σας σιδερωμένο. Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε περισσότερη θηλυκότητα στο ντύσιμό σας είναι να αλλάξετε τις μπότες σε γόβες, μαζί με τζιν ή παντελόνι.

Διαφήμιση

Η παρουσία του καρό

imcleopatras

Η Gretchen δεν φοβάται να πειραματιστεί με prints και statement κομμάτια. Καρό και prints, σχεδόν όλων των σχεδίων, φαίνονται σε όλη τη ντουλάπα της, ενώ η σιλουέτα ταιριάζει με το στυλ της Regina.

Όλο ροζ

lycaacruz

Η Karen, καθώς κάνει τη βόλτα της στο εμπορικό κέντρο, εμφανίζεται με ροζ μπλούζα, με στρογγυλή λαιμόκοψη και λεπτομέρεια με μοβ φιόγκο, ροζ ζώνη και μίνι φούστα με ροζ στάμπα. Η τσάντα της είναι εντελώς ροζ, για να ταιριάζει με το θέμα.

Οι γόβες και το λεπτό ρολόι χειρός της είναι τα μόνα λευκά αντικείμενα, που συμπληρώνουν το ντύσιμό της. Για να κάνετε αυτό το ντύσιμο δικό σας, προσθέστε πιο σκούρες ή πιο ανοιχτές αποχρώσεις του ροζ ή ένα συμπληρωματικό χρώμα, όπως το μπλε ή το παστέλ πράσινο.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Έλλη Παπαγγελή: Ξέσπασε στο Instagram για το βιασμό της 24χρονης. Κάνετε τουμπεκί επειδή…

Dua Lipa: Φόρεσε George Trochopoulos. Τον νέο Έλληνα σχεδιαστή που ντύνει τους σταρ