in

Jennifer Lopez: Το μαγικό προϊόν για λάμψη και σύσφιξη

Η Jennifer Lopez είναι περισσότερο γνωστή για τις λαμπερές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τη Δευτέρα όμως μας ξάφνιασε, με μια εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ, ενώ μιλούσε για τα μεταμεσονύκτια γυρίσματα, τα οποία ζημίωσαν την επιδερμίδα της.

Η 52χρονη έκανε λοιπόν μια πολύ αναζωογονητική εμφάνιση, καθώς τράβηξε ένα βίντεο στο Instagram από το μπάνιο της ενώ βρισκόταν στην Ισπανία, όπου αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την παραγωγή της επερχόμενης ταινίας του Netflix The Mother.

Διαφήμιση

Φορώντας μια απλή λευκή ρόμπα και με τις μελαχρινές της μπούκλες τραβηγμένες σε ένα ακατάστατο updo, η Jennifer παραδέχτηκε στους followers και θαυμαστές της ότι ένιωθε «λίγο ταλαιπωρημένη και λίγο κουρασμένη», αναφέροντας ότι το πρόσωπό της, συγκεκριμένα, έχει ταλαιπωρηθεί ως αποτέλεσμα του πρόσφατου προγράμματος γυρισμάτων της.

Ευτυχώς για την ηθοποιό και ποπ σταρ, αποκάλυψε ότι έχει ένα «μαγικό» προϊόν περιποίησης, στο οποίο βασίζεται σε περιόδους κούρασης, καθώς βοηθά στην «αναζωογόνηση» του προσώπου της και της δίνει μια «φωτεινή» ώθηση. Το προϊόν αυτό είναι ο δικός της ορός That JLo Glow, από την JLo Beauty.

Περιγράφοντας το προϊόν ως το αγαπημένο της, η Τζένιφερ είπε ότι το απλώνει στο δέρμα της κάθε μέρα με την ελπίδα να ανανεώσει την επιδερμίδα της. Ο ορός προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τα 22 συμπτώματα θανατηφόρων ασθενειών που κανένας καπνιστής δεν πρέπει να αγνοήσει

Eιρήνη Παπαδοπούλου: Σικάτη στις… Σεϋχέλλες, μαγνήτισε τα βλέμματα