in , ,

Chloe Cherry: Το νέο κορίτσι του Euphoria

Η Chloe Cherry μπορεί να είναι το νέο κορίτσι στο Euphoria στο HBO, αλλά δεν είναι άγνωστη στο να βρίσκεται μπροστά στην κάμερα. Από την ηλικία των 18 ετών, έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες ταινίες για ενήλικες, συμπεριλαμβανομένης μιας πορνογραφικής παρωδίας του Euphoria το 2020,  με βαθμολογία Χ στην οποία υποδύεται την Jules, κατά τη διάρκεια μιας καυτής συνάντησης με τη Rue [Jenna Foxx].

Η νεοφερμένη στη σειρά Chloe Cherry κατάφερε να κλέψει κάθε σκηνή στην οποία έχει βρεθεί, συχνά αυτοσχεδιάζοντας. Η Cherry παρουσιάζεται στους θεατές στην αρχή της δεύτερης σεζόν του Euphoria, ως Φαίη, μια αφηρημένη κοπέλα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Φεζ. Παίρνει μέρος σε μια χαοτική συμφωνία ναρκωτικών, τόσο έξω για αυτήν που δεν συνειδητοποιεί καν ότι είναι Πρωτοχρονιά.

Διαφήμιση

“Σίγουρα έχω σχέση με τον χαρακτήρα μου. Μερικές φορές στη ζωή, πράγματα θα συμβούν και βιώνουμε αλλαγές. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό από το οποίο τρέχει η Φαίη. Μπορείς να πεις ότι ό,τι κι αν της συμβαίνει τώρα, σίγουρα δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη ζωή που θα μπορούσε να ζήσει” αναφέρει η ίδια. “Χαίρομαι τόσο πολύ που αρέσει στους ανθρώπους η Φαίη, μόνο και μόνο επειδή έκανα τόση έρευνα όχι μόνο για το πώς είναι ένας εθισμένος στην ηρωίνη.”

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Την έπιασε η κακοκαιρία και ξενοκοιμήθηκε. Ποιος ο τυχερός;

Μαλλιά: Τα πιο μοντέρνα χρώματα του χειμώνα είναι έντονα και πλούσια