in

Σάρα Σαμπάιο: Η ολογuμvη φωτογραφία στο κρεβάτι διαλύει το instagram

Το όμορφο και νεαρό μοντέλο από την Πορτογαλία Sara Sampaio έχει καταφέρει και έχει περισσότερα από 8 εκατομμύρια από τους στα social media!

Η ίδια φροντίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της, τόσο από την καθημερινότητα όσο και από την εργασία της, ενίοτε προκλητικές! Αυτές οι φωτογραφίες είναι που την έχουνε κάνει ιδιαίτερα αγαπημένη στα μάτια των ανδρών ακόλουθων!

Διαφήμιση

Στο koolnews η Σάρα Σαμπάιο αποτελεί μέλος στην ενότητα koolgirls και αρκετοί αναγνώστες αναζητούν στις σελίδες μας το όνομά της!

Με αφορμή τα γενέθλια της και μία ολόγuμvη φωτογραφία που δημοσίευσε από το κρεβάτι της, εμείς βρήκαμε την αφορμή που θέλουμε και να την μνημονεύσουμε!

Το αγγελάκι της Victoria Secret που έχει στόχο να κάνει καριέρα στο κινηματογράφο δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να το πετύχει στην καριέρα της. Η εκφραστικότητα άλλωστε είναι χαρακτηριστικό της και ο κινηματογράφος χρειάζεται τέτοιες παρουσίες!

Διαφωνεί κανείς;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δανάη Λιβιεράτου: Σε πιο ριάλιτι στην τηλεόραση της έκαναν πρόταση να μπει; Τι αποφάσισε;

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Αυτό είναι το σενάριο για τις διακοπές ρευματος στην Ελλάδα