in

Μαίρη Συνατσάκη: Στιλάτη στη δουλειά, με ροζ σαλοπέτα

«Ναι» στη μόδα και την άνεση λέει η η δημοφιλής παρουσιάστρια και επιχειρηματίας

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές ξεχωρίζει η Μαίρη Συνατσάκη και το απόγευμα της Δευτέρας 14/3 το απέδειξε, για ακόμη μία φορά, όταν δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία από το χώρο εργασίας της.

Κάθεται χαλαρή σε μία αναπαυτική πολυθρόνα και χαμογελά. Φορά μία girly, ολόσωμη σαλοπέτα σε ροζ απόχρωση, την οποία έχει συνδυάσει με ένα λευκό πουλόβερ με ζιβάγκο και λευκά, μοντέρνα sneakers. Μάλιστα, επειδή ξέρει ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, έχει βάλει ροζ κάλτσες, ώστε αυτές να ταιριάζουν με το outfit. Το εν λόγω ντύσιμο ενδείκνυται για πολλά επαγγέλματα, καθώς χαρίζει άνεση και στιλ.

Διαφήμιση

«On office days we wear pink» σημειώνει στη λεζάντα της φωτογραφίας της, η οποία τραβήχτηκε στο φυσικό κατάστημα γυναικείων ρούχων που διατηρεί με την Αθηνά Οικονομάκου, για αυτό και η κρεμάστρα με τα ρούχα πίσω της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Εβελίνα Παπούλια: Ποιες θεωρεί πραγματικά όμορφες γυναίκες η Μαρίνα Κουντουράτου των Δύο Ξένων;

Μαλλιά: Οι πιο καυτές τάσεις της Άνοιξης 2022 για να αναδείξετε την άγρια πλευρά σας