in

Ιωάννα Τούνη: Δε μπορούμε καν να γράψουμε τα σχόλια των ανδρών στο Instagram για αυτή τη φωτογραφία. Δες μόνος

Μία εβδομάδα στη Βόρεια Ελλάδα και μία στη νότια για την influencer Ιωάννα Tούνη και το μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου που συνεχίζουν τις εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα.

Η εβδομάδα για το ζευγάρι ξεκίνησε στην Πελοπόννησο, συνεχίστηκε Αθήνα και στο καπάκι δύο μέρες Θεσσαλονίκη για να κόψει τα τιμολόγια των παρεχόμενων υπηρεσιών να ελέγξει την πορεία τον εργασιών για το σπίτι που αγόρασε, να δείξει την πρόικα στο Δημήτρη Αλεξάνδρου και να ρίξει και ένα κούρεμα και έτσι για σβήσιμο λογικά θέλει κλείσιμο με λίγο Χαλκιδική. Γιατί ως γνωστών σαν τη Χαλκιδική δεν έχει.

Στη Χαλκιδική δεν ξέρουμε αν πήγε η Ιωάννα Τούνη ακόμα αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά έχει φωτογραφίες να ξεστοκάρει από τότε που καιγόταν η Ελλάδα και αναγκαστικά απλά δεν πόσταρε.

Διαφήμιση

Προσπαθεί άλλωστε με κάθε τρόπο να κερδίσει τους χαμένους followers και κάνει πράγματα που δεν βλέπαμε ποτέ παλιά. Φωτογραφία να φιλιέται με το αμόρε, όπως αποκαλεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και φωτογραφία με γκριμάτσες έχουν μπει στη φαρέτρα της influencer που έτσι κι αλλιώς αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι δεν διστάζει να τσαλακωθεί.

Ο κόσμος βέβαια δεν αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ και το απέδειξε με τη μαζική αποχώρηση από το προφίλ της όταν έκανα δήθεν χιούμορ για τα κλειστά εστιατόρια στους Παξούς

Σήμερα Πάντως και με αφορμή τη συγκεκριμένη φωτογραφία ξεκίνησε το τρολάρισμα στο λογαριασμό στο instagram.

Δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τα σχόλια, μπορούμε όμως να σας δείξουμε τον τρόπο να πάτε να τα διαβάσετε. Και αυτά που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον είναι τα σχόλια των ανδρών

Διαβάστε λοιπόν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
asfaleia aytokinhtou

Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Ματιές στο παρελθόν: Όταν η Κατερίνα Καινούργιου σου έδειχνε το στήθος της χωρίς ρούχα