in

Δέσποινα Βανδή: Δες τι ευχήθηκε στην κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη που έκλεισε τα 18

Η Μελίνα Νικολαΐδη ενηλικιώθηκε και το γιόρτασε με την μαμά της

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την Δέσποινα Βανδή, αφού η αγαπημένη της κόρη, Μελίνα Νικολαΐδη ενηλικιώθηκε, έκλεισε τα 18!

Η 52χρονη, διάσημη τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στην κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Το βράδυ της Τρίτης 8/2, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο υπέροχες φωτογραφίες με την Μελίνα από το πάρτι γενεθλίων. Μαμά και κόρη χαμογελούν στο φακό, ενώ πίσω τους βρίσκονται τα χαρακτηριστικά και εντυπωσιακά μπαλόνια γενεθλίων, τα οποία σχηματίζουν το νούμερο 18.

Διαφήμιση

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι είσαι υγιής κι ευτυχισμένη!» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τα γλυκά στιγμιότυπα η Δέσποινα Βανδή.

Celebrities της εγχώριας showbiz έσπευσαν να ευχηθούν στη Δέσποινα Βανδή για την κόρη της. «18;; Να το χαίρεσαι το Μελινάκι! Να ‘ναι έτσι πανέμορφο και καλότυχο σε όλη του τη ζωή» έγραψε η Πέγκυ Ζήνα, «Χρόνια της πολλά❤️» σημείωσε η Έλενα Χριστοπούλου, «Όμορφο Μελινάκι χρόνια πολλά!! Να τη χαίρεσαι την κοριτσάρα σου, Δεσποινάκι ❤️❤️» είπε η Ναταλία Γερμανού,
«Να χαίρεσαι το υπέροχο κορίτσι σου, το Μελινακι μας!!🤍🤍🎂🎂» ανέφερε η Άννα Βίσση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τατιάνα Στεφανίδου: Το εντυπωσιακό σπίτι της παρουσίαστριας

Στρατής Χατζησταματίου: Νομική ή υποκριτική; Τι θα κερδίσει τελικά το Μανώλη από το Σασμό;