in

Victoria Lomba: Τα οπίσθια που κάνουν την Kim Kardashian νορμάλ και… γατάκι

Θυμάστε τα οπίσθια της Kim σε αυτή την περίφημη φωτογράφιση πριν από καμια 10αρια χρόνια σχεδόν; Ε, άμα δείτε τη Victoria Lomba θα θεωρήσετε νορμάλ την Kim.

Όταν κυκλοφόρησε αυτή η φωτογράφιση της Kim το Νοέμβριο του 2014 με το ποτήρι της σαμπάνιας που στέκεται στα οπίσθια της, εκτός από το χαβαλέ γύρω από τα οπίσθια-τραπεζάκι, έγινε και μια συζήτηση για το πόσο νορμάλ είναι αυτό που προωθεί η Kim; Ή για το αν αρέσει αυτό το θέαμα στους άντρες; Ας αφήσουμε απ΄έξω την όποια φαντασίωση μπορεί να έχει ο καθένας και ας σταθούμε στο πρώτο ερώτημα. Πριν από αυτό το ποστ θα έλεγες ότι δεν είναι νορμάλ. Δες τη Victoria Lomba πρώτα και μετά έλα να μας μιλήσεις.

Η Victoria Lomba είναι μία από τις γυναίκες των social media που έχουν κατακτήσει Facebook και Instagram τα τελευταία δύο χρόνια. Πώς το έκαναν; Με το κορμί τους. Γιατί το έκαναν; Για να βγάλουν λεφτά. Γιατί δεν το δείχνουν έτσι απλά. Κρατάνε πάντα στο χέρι τους ένα προϊόν – συνήθως fitness – και σου περνάνε το μήνυμα με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Το ζήτημα στην περίπτωση της είναι όχι έχει οπίσθια που είναι όντως εκτός σκέψης και φαντασίας.

Διαφήμιση

Γενικά το κορμί της, αλλά ακόμα περισσότερο αυτό το σημείο. Εννοείται πως όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι με στρινγκ και με κολλητά σορτσάκια. Σκύβει, στήνεται, στη μπανιέρα, στο κρεβάτι, σε φράχτες, έχει ρεπερτόριο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Λόρεν Χάτον: Έχει όλο το πακέτο και στο μοστράρει μπρος πίσω

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει: Μαχαιρωμένη βρέθηκε η «βασίλισσα του καρναβαλιού» στον Έβρο – Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος