in

Βλαντίμιρ Πούτιν: Μπαντιλίκια, υποβρύχια, πυροβολισμοί – Όλα τα καμώματα του σε ένα viral βίντεο

Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας από τους πιο macho ηγέτες του πλανήτη και ο ίδιος δεν διστάζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Υιοθετώντας κάθε είδους πρακτική που έχει να προσφέρει η προπαγάνδα, έχει απαθανατιστεί να κυνηγά στο δάσος, να κολυμπά σε παγωμένα νερά, να καβαλάει άλογα στα βουνά, να οδηγεί Formula 1, να πυροβολεί με μικρά και μεγάλα όπλα, κλπ κλπ κλπ…

Οι «τσαμπουκάδες» του όμως δεν είναι μόνο επί… σκηνής. Και ο ίδιος δεν κάνει πίσω στις επιλογές του, κάτι που έδειξε και με το παραπάνω στην υπόθεση της Κριμαίας την οποία και προσάρτησε αγνοώντας κάθε απειλή από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ.

Διαφήμιση

Τώρα ολόκληρος ο πλανήτης αναμένει το επόμενό του βήμα μετά τον πόλεμο με την Ουκρανία.

Κάποιοι λένε πως θα σταματήσει. Κάποιοι λένε πως δεν πρόκειται και πως θέλει να επεκτείνει την Ρωσία στα σύνορά της από Τσάρου Νικολάου Β’. Έτσι τουλάχιστον αποκάλυψε ο Independent, θέτοντας ως τον επόμενο στόχο του Ρώσου προέδρου την… Φινλανδία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Εύα Γκριν: Φωτογραφίες – Όλες οι στιγμές που τα πέταξε στο σινεμά

Θεσσαλονίκη: ΖΩΑ – Δύο αδέρφια σκότωσαν 52χρονο γιατί τάιζε τα γατάκια της γειτονιάς