in

Νίκος Μουτσινάς: Οι δύο αστείες ιστορίες με «ατύχημα» την ώρα του σεξ

Αποκαλυπτικός ο παρουσιαστής!

Μία ασυνήθιστη προσωπική εξομολόγηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», χαρίζοντάς μας, για ακόμη μία φορά, λίγες στιγμές γέλιου!

Ο παρουσιαστής, ο οποίος ξεχωρίζει για το χιούμορ και την αμεσότητά του, περιέγραψε με το δικό του μοναδικό τρόπο δύο «ατυχήματα» που βίωσε σε ξενοδοχείο, την ώρα που έκανε σεξ!

«Παιδιά, θα σας πω true story, σεξουαλικό. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες, έχω να πω δύο περιστατικά.

Διαφήμιση

Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα για να μην ανοίγουν. Κάποια στιγμή, κι ενώ τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ εντυπωσιακά, ανοίγουν τα δύο κρεβάτια και χάθηκαν στο κενό κάτω δύο άνθρωποι. Εγώ ήμουν τέσσερις μέρες με όλη την πλάτη και το γόνατο. Κούτσαινε και κάποιος άλλος γνωστός μου, δεν έχει σημασία ποιος. Ήταν ψηλά τα κρεβάτια, δεν πάμε στα χαμαιτυπεία» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Αμέσως μετά, περιέγραψε το άλλο αστείο story, από το οποίο επίσης δεν λείπει το σεξ. «Η άλλη ιστορία είναι πιο απλή. Τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ ωραία, ωραία ατμόσφαιρα, ρόλαρε, είχε βρεθεί και ο ρυθμός και ξαφνικά κάνει σεισμό. Είμαι στον πέμπτο όροφο σε ένα ξενοδοχείο και περνάει δευτερόλεπτα από το μυαλό μου: Τι κάνω ρε φίλε; Χτύπησαν την πόρτα οι γνωστοί και μου είπαν σεισμός. Είπα κι εγώ τι ήταν αυτό;».

«Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα. Το επόμενο θα κατεβάσω να δείξω τον κ…ο μου» κατέληξε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη: Τα κοπλιμέντα και τα λόγια θαυμασμού προς τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – «Είσαι πάντα ο νεαρός γκομενάκος…»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα ατυχήματα με αίμα στην εκπομπή «Fishy» και η επαγγελματική συνεργασία με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού