in

Αθηνά Οικονομάκου: Με μία γλυκιά φωτογραφία, εκφράζει δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της και την κόρη της

Η δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας περνά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα αγαπημένα της πρόσωπα

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η Αθηνά Οικονομάκου περνά ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία φυσικά δεν είναι άλλα από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και την Σιέννα.

Το πρωί της Δευτέρας 14/2, λοιπόν, η 35χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία από κάποιον πεζόδρομο της Αθήνας, όπου βλέπουμε τον Φίλιππο Μιχόπουλο να περπατά, κρατώντας στην αγκαλιά του την οκτώ μηνών Σιέννα.

Διαφήμιση

Ο επιχειρηματίας φορά ένα γκρι t-shirt και ένα καπέλο μπέιζμπολ με σχέδιο παραλλαγής, ενώ η κορούλα του έχει μία ροζ κορδέλα στο κεφαλάκι της και είναι ντυμένη με ζεστά, χειμωνιάτικα ρούχα.

«Έρωτας. Χαρούμενη μέρα Αγίου Βαλεντίνου» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της η Αθηνά Οικονομάκου, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της για τον άνδρα της ζωής της και την κορούλα της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δούκισσα Νομικού: Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα

Zendaya: Φοράει την τάση Seashell, που θα κυριαρχήσει το καλοκαίρι