in

Amandha Lee: Βλέπεις τα μπαλκόνια; Έχει και άλλο. Τέτοια πίσω κίνηση βλέπεις μια φορά στα 10 χρόνια – Φωτογραφία και Video

Πολλοί μιλάνε για τη Jen Selter, αλλά φαίνεται πως υπάρχει και δεύτερη. Ίσως καλύτερη από την πρώτη. Ο λόγος για την Amanda Lee.

Ήταν πριν από καμια δεκαριά χρόνια περίπου όταν ο κόσμος ανακάλυψε τη δυναμική του Instagram, η οποία βρισκόταν στα oπίσθια της Jen Selter. Όλοι την ανακήρυξαν βασίλισσα της πίσω κίνησης, αλλά κάθε μέρα που περνούσε αυτό έμοιαζε να είναι μια βιαστική κίνηση. Ώσπου εμφανίστηκε η Amanda Lee, ή όπως είναι το πλήρες όνομα της, Amanda Elise Lee, και ξαφνικά η Jen είδε να της τρώνε τη θέση.

Δεν υπάρχει λόγος βέβαια να μπαίνουμε σε συγκρίσεις. Είναι σα να έχεις τον Messi και τον Suarez και να λες ποιον να προτιμήσω από τους δύο. Πάντα και τους δύο. Επειδή όμως πρέπει να ξεκινάμε από την αρχή, αν είναι να βάλουμε κάποια σε προτεραιότητα τότε αυτή είναι η Amanda Elise Lee και υπάρχουν επιχειρήματα για την επιλογή μας.

Διαφήμιση

Ξεκινάμε από το δεδομένο ότι τα οπίσθια είναι στα ίδια δεδομένα. Όμως μιλάμε για μια κοπέλα που έχει μεγαλύτερη άνεση να τα δείχνει, χωρίς τα κολάν και τις φόρμες, Ωραίο το ένα κόνσεπτ, ωραίο και το άλλο. Αλλά στο τελικό ζύγι η πλειοψηφία θα γείρει προς την Amanda.

Οι φωτογραφίες της με μπραζίλιαν ή στρινγκ μαγιό είναι άφθονες στο προφίλ της στο Instagram και δεν χρειάζεται να χάνουμε χρόνο για περισσότερο μπλα μπλα. Δες όσες μαζέψαμε και μετά κάνε και μια βόλτα από δω.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ολόγυμνη στο μπαλκόνι της χύvει πάνω της νερό. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ χωρίς άλλα λόγια

Τουρκία: Θρήνος για το σκύλο που έσωζε ζωές – Κατέρευσε το κτίριο στο οποίο επιχειρούσε. Φωτογραφίες