in , ,

Αγγελική Λάμπρη: «Καθάρματα είναι ώρα να κρυφτείτε» … (after dark 27/2)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Στην επίθεση βρίσκεται η Αγγελική Λάμπρη, η οποία μίλησε εκ νέου για τις καταγγελίες, που έχουν βάλει «βόμβα» στον χώρο της υποκριτικής, τονίζοντας πως είναι ώρα οι θύτες να κρυφτούν και να φοβηθούν.

Η γνωστή ηθοποιός, που μεταξύ άλλων κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, μίλησε στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά, η οποία θα προβληθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (27/2), και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να καταθέσει την εμπειρία της, τη στιγμή που ήρθε νέα καταγγελία για τον ίδιο άνθρωπο.

«Ένας από τους λόγους, που έκανα την καταγγελία, ήταν ο θυμός που με διακατείχε για το γεγονός, ότι δεν αντέδρασα. Όλα αυτά συμβαίνουν εδώ και χρόνια κι εμείς υποκρινόμαστε, ότι δε γίνεται τίποτα.

Διαφήμιση

Μετανιώνω, που δε μίλησα νωρίτερα, γιατί πολλά κορίτσια δε θα έρχονταν στην ίδια θέση. Ελπίζω, όι η ντροπή και ο φόβος θα κυριεύει πια τους θύτες. Θα ψάχνουν μέρος να κρυφτούν. Έρχεται μια κάθαρση, όπου δε θα είναι ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά ενός τρελού, επειδή τυχαίνει να είναι μεγάλος ηθοποιός», ανέφερε η ίδια στο βίντεο, που έδωσε ως trailer ο ΣΚΑΪ.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Θεσσαλονίκη: «Παίρνει κεφάλια» ο Ζέρβας για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού

Συγκινεί η αγκαλιά που έσωσε τις δυο σκυλίτσες από τον θάνατο