in ,

Angelina Jolie: Το μυστικό για τέλεια λαμπερή επιδερμίδα

Όταν είσαι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, υπάρχει μεγάλη πίεση για να δείχνεις πάντα ωραία. Αυτό δεν φαίνεται όμως να επηρεάζει τόσο πολύ την Angelina Jolie.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι εξίσου γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, γεγονός που εξηγεί την πεποίθησή της ότι ο καλύτερος τρόπος για να είσαι όμορφη είναι μέσω της δουλειάς σου.

Η Angelina δεν πτοείται από την ηλικία της, αλλά στην πραγματικότητα, την αγκαλιάζει. «Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω ότι μοιάζω στη μητέρα μου και αυτό με ευχαριστεί», είπε σε συνέντευξή της.

Διαφήμιση

«Βλέπω επίσης τον εαυτό μου να γερνάει και το λατρεύω γιατί σημαίνει ότι ζω – ζω και γερνάω. Δεν μου αρέσει να έχω μια τυχαία ραγάδα από μια εγκυμοσύνη, σίγουρα. Βλέπω τα ελαττώματά μου. Αλλά αυτό που βλέπω ότι μου αρέσει δεν αφορά την εμφάνισή μου. Είναι περισσότερο που βλέπω την οικογένειά μου στο πρόσωπό μου. Βλέπω την ηλικία μου».

Το μυστικό της Jolie λοιπόν είναι ότι άρχισε να επισκέπτεται τους δερματολόγους από πολύ μικρή ηλικία, από 11 χρονών. Η δερματολόγος της λοιπόν χρησιμοποιεί τη θεραπεία IPL. Η συγκεκριμένη μέθοδος στοχεύει στη σταδιακή βελτίωση της όψης του δέρματος και είναι κατάλληλη για τις λεπτές γραμμές, την ακμή και τον ανομοιογενή τόνο δέρματος.

Παράλληλα, έχει μια πολύ απλή ρουτίνα ομορφιάς ενώ δεν ξεχνάει ποτέ να βάζει το αντηλιακό της.

Χρησιμοποιεί  σωστό καθαρισμό με ένα ήπιο, απαλό καθαριστικό και αντιοξειδωτικά, μερικές φορές γλυκολικά και μερικά aha. Δεν προτιμάει σκληρά scrub ή προϊόντα με πολλά χημικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Φουρέιρα: Φορώντας δερμάτινο παντελόνι, κολάζει το Instagram

Lottie Moss: Παραδέχτηκε ότι είναι εθισμένη στην κοκαΐνη – Δείτε βίντεο