in

Κακοκαιρία: Δημιουργήθηκε “καταρράκτης” στη Βασιλίσσης Σοφίας, προβλήματα στους δρόμους της Αττικής

Κακοκαιρία: Προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας

Ο χειμώνας έφτασε με το κύμα της κακοκαιρίας από τα δυτικά να έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα. Την χώρα πλήττουν καταιγίδες, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι ενώ τα πρώτα προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας έκαναν την εμφάνιση τους.

Διαφήμιση

Στην Αττική πολύ έντονη είναι η βροχόπτωση που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης, με την μέρα να έχει γίνει νύχτα από τις πυκνές νεφώσεις, ενώ στις 10:57 οι κάτοικοι έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, που τους καλεί να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Όπως διαβάζουμε στο news247.gr, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της υπερχείλισης υδάτων υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Πέτρου Ράλλη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Επίσης, διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Χαμοστέρνας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κακοκαιρία: Δημιουργήθηκε “καταρράκτης” στη Βασιλίσσης Σοφίας, προβλήματα στους δρόμους της Αττικής

Διακοπή της κυκλοφορίας σημειώνεται επίσης: Επί της νέας παραλιακής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (λίγο πριν την υπόγεια σήραγγα) στο ύψος του Σταύρος Νιάρχος και επί της οδού Ωκεανίδων από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Μαραθώνος στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Περιφ. Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις υπάρχουν επίσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, η έντονη βροχόπτωση στην Αττική αναμένεται να διαρκέσει για τις επόμενες έξι ώρες και σταδιακά θα υποχωρήσει.

Η κακοκαιρία δημιούργησε καταρράκτη στη Βασιλίσσης Σοφίας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Για να μην ξεχαστεί ο χαμός του: Γκράφιτι με τον Άλκη να προστατεύει παιδιά με όλες τις φανέλες

Ανέκδοτο: Η Σοφία,η Μητέρα της και ο Ιερέας …! Τρελό γέλιο