in

Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια: Με έχει κατακράξει και μου συμπεριφέρεται λες κι είμαστε κολλητές

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε πριν μερικά χρόνια καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Mad, OK @ night και μίλησε με αρκετά επιθετικό ύφος και φανερά ενοχλημένη από το γεγονός ότι κάθε της κίνηση, κάθε της ατάκα μπορεί να διογκωθεί και να γίνει θέμα για καιρό και άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά της γνωστής τηλεπερσόνας.

Αρχικά, για το γεγονός ότι μπορεί το παραμικρό που θα κάνει που είναι ασήμαντο να το πιάσει ένας και να το κάνει θέμα είπε: «Οτιδήποτε και να πω, όπως και να περπατήσω, αν θέλει κάποιος να το κάνει θέμα, θα το κάνει. Μπορεί να μασούσα τσίχλα και να έκανα δηλώσεις και να γινόταν θέμα την επόμενη μέρα σε κάποιον “γιατί μασούσα τσίχλα και ήμουν αναιδής. Δεν ξέρω πώς δεν πήγαινε και στη Βουλή. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν την δική μου την απάντηση την επόμενη μέρα την πάρουν και την κάνουν θέμα δέκα εκπομπές».

Μετά από αυτό έφερε ως παράδειγμα τη Σάσα Σταμάτη για να δείξει ότι δεν θα ασχοληθεί με κάτι που καταλαβαίνει ότι γίνεται για το τηλε-θεαθήναι και όχι για να την θίξει.

Διαφήμιση

«Η Σάσα Σταμάτη για παράδειγμα, εμένα με έχει κατακράξει 70 χιλιάδες φορές. Και μετά έρχεται στο θέατρο και μου συμπεριφέρεται λες και είμαστε κολλητές. Οπότε καταλαβαίνεις πως αυτό γίνεται για κάποιο λόγο εκείνη την ώρα στην τηλεόραση. Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που λένε πράγματα για σένα στην τηλεόραση και όταν σε συναντούν είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Άρα αυτό κάτι εξυπηρετεί, είναι η δουλειά του άλλου και το σέβομαι και το καταλαβαίνω και δεν δίνω άλλη βάση»..

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Η ιστορική γυμvή φωτογραφία που ανακούφιζε το στράτευμα – Bonus 2 Video

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι γύρισε η μπιφτέκα – Όταν μίλαγε για πρώτη φορά για τη σχέση της με μικρότερο άντρα