in

Αγγελική Ηλιάδη: Έκανε θραύση με μία ασπρόμαυρη γυμνή φωτογραφία από το μπάνιο στο Instagram

Το Instagram έχει γίνει η προτιμώμενη πλατφόρμα για τους διάσημους να μοιράζονται μέρη της καθημερινότητάς τους και τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους με τους θαυμαστές τους.

Πρόσφατα, η εκρηκτική τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να πάρει τον δικό της δρόμο στην απενοχοποίηση του γυναικείου σώματος με τη δημοσίευση μίας γυμνής ασπρόμαυρης φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό.

Διαφήμιση

Η Αγγελική Ηλιάδη βάλθηκε να «τρελάνει» τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας μία πολύ αισθησιακή φωτογραφία, στην οποία αν και φαίνεται μόνο η πλάτη της, η φωτογραφία είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρική και σέξι!

Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε με γεύση τέχνης και αισθητικής, κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες likes και εγκωμιαστικά σχόλια σε λίγο χρόνο. Η Ηλιάδη πόζαρε με αυτοπεποίθηση και ελευθερία, δείχνοντας τον δρόμο για την αποδοχή του σώματος και την αγάπη για τον εαυτό.

Η φωτογραφία έγινε Viral

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αποτελέσματα exit poll: Εκλογές 2023 ο κόσμος μίλησε

Τεχνητή νοημοσύνη: Το AI μίλησε – Ποιος θα κερδίσει τις εκλογές; Το chat GPT απάντησε