in

Ρία Αντωνίου: Το ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ. Έβαλε το χέρι της εκεί που έπρεπε και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram.

Όταν δεν ασχολείται η ίδια η Ρία Αντωνίου με το instagram και τα social media ασχολούνται όλοι οι υπόλοιποι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι υπάρχουν πάνω από 10 fan pages της αγαπημένης personas που αναστατώνει Ελλάδα και Ιταλία σε κάθε της πέρασμα!

Οι άντρες την λατρεύουν, οι γυναίκες μισούν όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο, αφού η καλλονή κλέβει τα ανδρικά βλέμματα! Φυσικά και τα γυναικεία!

Όπως και η Τζούλια Αλεξανδράτου έτσι και η Ρία Αντωνίου δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα σόσιαλ μίντια αλλά ξέρουμε ότι κάθε ανθρώπου δημοσιεύουμε γίνεται ανάρπαστο και δέχεται χιλιάδες κλικς!

Διαφήμιση

Έχουμε δημοσιεύσει αμέτρητες φωτογραφίες από τη Ρία Αντωνίου και σας την έχουμε δείξει με ρούχα και χωρίς.

Μένουμε ταγμένοι στο στόχο και πιστοί στο ραντεβού μας και κάθε φορά που εντοπίζουμε νέο υλικό μία ανάρτηση με τη νέα φωτογραφία αποτελεί μονόδρομο για όλους μας!

Σε αυτήν τη φωτογραφία που πρώτη φορά θα δεις, η Ρία Αντωνίου φοράει το μαγιό της,κάθεται κάτω, έχει το ένα χέρι στο στόμα με το άλλο το ακουμπά εκεί που καίγεται πολύ όπως θα λεγε και οι αγαπημένη αηδός Άντζυ Σαμίου.

Δες τη Φωτογραφία και καλό απόγευμα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαλλιά: Με ποιες τροφές θα πετύχετε υγιή, μακριά και λαμπερά μαλλιά

Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει χαμογελαστή και αποκαλύπτει ποια Αμερικανίδα τραγουδίστρια λατρεύει