in

Μάριο Χεζόνια: Η Ιωάννα Μαλέσκου βάζει το χεράκι της και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο ο Μάριο Χεζόνια επέστρεψε από το NBA στην Ευρώπη και έκανε την υπέρβαση Αφού ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του τον Παναθηναϊκό!

Με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ξεκίνησε τα like στα social media και το πρώτο που έκανε ήταν στην Ιωάννα Μαλέσκου!

Το follow από τον Μάριο στην Ιωάννα έγινε follow-back και οι φήμες φούντωσαν για ειδύλλιο μεταξύ τους!

Διαφήμιση

Στην αρχή  η αγαπημένη παρουσιάστρια που μόλις είχε έρθει από την Κρήτη στον ΣΚΑΪ, έκανε ένα όμορφο τρολάρισμα, όμως στη συνέχεια ξεκαθάρισε τη θέση της ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους καθώς τσα προσωπικά της υπήρχε κάποιος άλλος σύντροφος!

Πέρσι, όταν ο Mario Hezonja αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, οι φίλαθλοι της ομάδας στο instagram προφίλ της Ιωάννας Mαλέσκου  καλούσαν την αγαπημένη παρουσιάστρια να πάρει θέση και να βάλει το χεράκι της για να έμενε ο Σούπερ Μάριο στην ομάδα!

Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στην ομάδα και έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, χτίζοντας ένα σύνολο με καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις!

Σε αυτήν την ομάδα ο Μάριο Xεζόνια φυσικά και έχει θέση, είναι ένα εξαιρετικό τριαρο-τεσσάρι και γίνονται κινήσεις για την απόκτησή του!

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με το που κυκλοφόρησε το ενδεχόμενο επιστροφής του αγαπημένου Κροάτη, στράφηκαν κατευθείαν στο προφίλ της Ιωάννας Μαλέσκου ζητώντας ξανά για ακόμη μία φορά τη βοήθειά της.

Λέτε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

GNTM: Τον θυμάσαι; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του ριάλιτι μοντέλων;

ΓΛΥΦΑΔΑ: Περιπολικό με φωτορυθμικά περνά κόκκινα με γυναίκες στο πίσω κάθισμα να παρταρουν. Viral βίντεο